Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

STA
STA
0 04.06.2020 21:30:24

Znan je datum polfinala ITALIJANSKEGA POKALA! Spektakel bo ...

Profimedia
Italijanski minister za šport Vincenzo Spadafora je na Facebooku sporočil, da bosta povratni polfinalni tekmi italijanskega pokala odigrani 12. in 13. junija, poroča italijanski časnik Corriere dello Sport.

Spadafora je po dogovoru z ministri ter v sodelovanju s zdravniško v javljanju na Facebooku po navedbah italijanskega športnega časnika med drugim dejal, da je danes podpisal tudi 51 milijonov evrov vredno shemo pomoči amaterskim športnim klubom v Italiji.

Italijanska tiskovna agencija Ansa poroča, da bodo klubi v drugi italijanski ligi prejeli pomoč v višini 21,7 milijonov evrov. Največ pozornosti pa so vseeno poželi uradni datumi tekem italijanskega pokala.

Tako bo povratna tekma med Juventusom in Milanom na sporedu 12. junija, drugi obračun Napolija in Interja, za katerega igra nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović, pa en dan kasneje.



Finale bo 17. junija. Prva tekma med državnimi prvaki iz Torina in rdeče-črnimi iz Milana se je končala z neodločenim izidom 1:1. V drugem paru pa je na San Siru v Milanu Napoli premagal črno-modre z 1:0.

Državno prvenstvo se bo v Italiji nadaljevalo 20. in 21. junija s štirimi zaostalimi tekmami 25. kroga.

Na lestvici s 63 točkami vodi Juventus, ki ima točko prednosti pred Laziom. Tretji je Inter s 54, četrta pa Atalanta Josipa Iličića z 48 točkami.

Značke: nogomet, italija, pokal

Članki iz rubrike