stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ba
ba
0 31.05.2020 08:34:10

Učinkovita Mura, NINO KOUTER je poskrbel za VELEMOJSTROVINO

Aleš Cipot
Črno-beli so odigrali prijateljsko preizkušnjo pred nadaljevanjem sezone.

Po zmagi nad Rudarjem so muraši odigrali še drugo ter hkrati zadnjo prijateljsko preizkušnjo pred nadaljevanjem sezone. V petek bodo v 26. prvenstvenem krogu gostovali v Kidričevem, nakar se bodo že 9. junija z Aluminijem na Brdu pri Kranju udarili še v polfinalu pokalnega tekmovanja.

V Fazaneriji so gostovali nogometaši Doba, ki so prekinjeno drugoligaško prvenstvo končali na devetem mestu na lestvici, Prekmurci so z zmago 4:0 (1:0) upravičili vlogo favorita. V deveti minuti je za domače vodstvo zadel Amadej Maroša, ob sodnikovem žvižgu za začetek drugega polčasa pa se je zgodil najlepši trenutek dvoboja. Nino Kouter je opazil, da gostujoči čuvaj mreže stoji nekoliko predaleč od svojih vrat in bil uspešen z velemojstrskim strelom s sredine igrišča. Gol, ki bi si zaslužil stoječe ovacije polnih tribun, a zaradi znanih razlogov so bile prazne; do konca srečanja sta se med strelce vpisala še Luka Bobičanec in Kevin Žižek.

Ante Šimundža se je odločil za začetno enajsterico, ki so jo sestavljali Obradović, Kous, Gorenc, Maruško, Šturm, Kouter, Horvat, Šušnjara, Bobičanec, Cipot in Maroša, v 60. minuti so prišli na igrišče Karamarko, Pucko, Karničnik, Šporn in Žižek, v zadnjih desetih minutah so igrali še Kaučič, Brkić in Marič.

Članki iz rubrike