janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

severina kume Svet24.si

Severina je spet zmedla oboževalce, ko je ...

B60K9400 Reporter.si

Kam je izginila Šarčeva prva epidemiologinja ...

Vrhnika, neurje, strela, nevihta, oblaki Svet24.si

Za ponoči grozijo neurja s točo

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

Rajko Dujmić Odkrito.si

Nekdanji vodja Novih Fosilov še vedno v komi

sanjski-moški Njena.si

Izbranka sanjskega moškega v zapeljivem objemu ...

ba
ba
0 31.05.2020 08:34:10

Učinkovita Mura, NINO KOUTER je poskrbel za VELEMOJSTROVINO

Aleš Cipot
Črno-beli so odigrali prijateljsko preizkušnjo pred nadaljevanjem sezone.

Po zmagi nad Rudarjem so muraši odigrali še drugo ter hkrati zadnjo prijateljsko preizkušnjo pred nadaljevanjem sezone. V petek bodo v 26. prvenstvenem krogu gostovali v Kidričevem, nakar se bodo že 9. junija z Aluminijem na Brdu pri Kranju udarili še v polfinalu pokalnega tekmovanja.

V Fazaneriji so gostovali nogometaši Doba, ki so prekinjeno drugoligaško prvenstvo končali na devetem mestu na lestvici, Prekmurci so z zmago 4:0 (1:0) upravičili vlogo favorita. V deveti minuti je za domače vodstvo zadel Amadej Maroša, ob sodnikovem žvižgu za začetek drugega polčasa pa se je zgodil najlepši trenutek dvoboja. Nino Kouter je opazil, da gostujoči čuvaj mreže stoji nekoliko predaleč od svojih vrat in bil uspešen z velemojstrskim strelom s sredine igrišča. Gol, ki bi si zaslužil stoječe ovacije polnih tribun, a zaradi znanih razlogov so bile prazne; do konca srečanja sta se med strelce vpisala še Luka Bobičanec in Kevin Žižek.

Ante Šimundža se je odločil za začetno enajsterico, ki so jo sestavljali Obradović, Kous, Gorenc, Maruško, Šturm, Kouter, Horvat, Šušnjara, Bobičanec, Cipot in Maroša, v 60. minuti so prišli na igrišče Karamarko, Pucko, Karničnik, Šporn in Žižek, v zadnjih desetih minutah so igrali še Kaučič, Brkić in Marič.

Članki iz rubrike