Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 18.05.2020 12:28:09

Domen Črnigoj od nove sezone v dresu MARIBORA: Oglasil se je NOGOMETAŠ, zdaj DVOMOV NI VEČ!

Martin Metelko
Bo Maribor v naslednji sezoni dobil velikansko okrepitev?

Slovenskemu reprezentantu Domnu Črnigoju poleti poteče pogodba s švicarskim prvoligašem Luganom. Nove ne bo podpisal, tako da bo od poletja prost igralec. Prvi mož Kopra Ante Guberac je že dejal, da si na vsak način želi v klub vrniti izgubljenega sina kanarčkov, zanimanje za Črnigoja je potrdil tudi športni direktor Maribora Oliver Bogatinov v izjavi za Ekipo SN. "Spremljamo veliko nogometašev, tudi Črnigoja. Gre za slovenskega reprezentanta in mislim, da to veliko pove o njegovi trenutni kakovosti. Ali je lahko še boljši? Da," je dejal snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo. 

Bo Črnigoj poleti zares oblekel vijoličasti dres? V pogovoru za Radio Koper se je slovenski reprezentant, ki je zablestel na tekmi z Latvijo, ko je v razmiku petih minut zabil dva gola in priigral še najstrožjo kazen, dotaknil tudi svoje morebitne vrnitve v Slovenijo, a razočaral tako navijače Maribora kot Kopra. 

"Vesel sem, da me Koper želi. V čast mi je tudi, da me Maribor želi v svojih vrstah. Gre za moštvo, ki dominira tako v državnem kot v evropskem merilu. Kljub temu pa mislim, da lahko v tujini naredim še veliko. Mislim, da še ni čas, da se vrnem domov. Sicer pa, nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo jutri," je odvrnil Črnigoj, ki torej upa, da bo svojo kariero še naprej nadaljeval v tujini. 

Članki iz rubrike