Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ue
ue
0 17.05.2020 17:37:05

KAMEN SPOTIKE je razlika v ambicijah! Tako pravi odlični igralec, ki je PRETEKLOST ŠTAJERCEV!

Grega Wernig
Spregovoril je o sebi in klubu.

Še pred izbruhom pandemije ni igral za svoj klub, Ilija Martinović, ki je bil uvrščen v najboljšo enajsterico sezone, namreč ni želel podaljšati pogodbe, zato je izpadel iz kombinacij za nastope v dresu Aluminija. "Kamen spotike je razlika v ambicijah. Spoštujem njihov izbor poti, ki pa ni enak moji, saj se želim preizkusiti na višji ravni, v močnejši ligi in ekipi, saj imamo kvaliteto, izkušnje in dovolj znanja za tak korak," je dejal v pogovoru za črnogorske Vijesti.

Ob prekinitvi prvenstva je odšel domov v Črno goro, zdaj je še vedno v domačem Cetinju. Kot je dejal, vrnitev ni bila mogoča zaradi izrednih okoliščin, uprava pa je tudi razumela, da mu čez mesec in pol pogodba poteče ter mu dala čas, da se vrne, ko bodo možnosti za to. Nam se to sliši kot sporazumno slovo še pred uradnim koncem ...
Martinović je dejal, da si bo iskal novo sredino. "Čas je za to. Prišel sem do konca potovanja, ki mi je na najboljši možni način spremenilo življenje in kariero. Igralci so me naredili boljšega, saj smo bili od prvega dne povezana skupina, naš kolektivizem je pojedel individualizem, s tem pa tudi tekmece," je bil slikovit branilec, ki je prepričan, da lahko Aluminij ubrani mesto med prvo trojico. "Dokazali smo kakovosti, si prislužili spoštovanje, celo sezono smo v vrhu, zaslužili smo si Evropo."

Članki iz rubrike