turban eva mendes Dobra karma

Znana lepotica bi bila v samostanu, če bi nune ...

Jelena Karleuša Svet24.si

FOTO: Karleuša je tokrat presegla samo sebe

JANSA FB obljuba migranti Reporter.si

Število nezakonitih prehodov meje tudi pod ...

bejrut Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grozljivi prizori iz Bejruta: umrlo...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Občino Izola tresejo tudi nepremičninski posli

rtvs, radiotelevizija slovenija Odkrito.si

Počasen razpad RTV SLO

Tanja Žagar Njena.si

On je del življenja Tanje Žagar že 38 let

nu
nu
3 17.05.2020 09:13:43

Zato bo Olimpija vedno velik klub: Mandarić osupnil s sporočilom in RAZKRITJEM: Ste videli, kaj je dobil?

Nikola Miljković
Predsednik Olimpije Milan Mandarić že dolgo ni bil tako ganjen.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić je že večkrat napovedal svoj odhod iz Ljubljane. Do tega naj bi prišlo po koncu sezone, njegova želja pa je, da bi klub zapustil v dobrem stanju in ga predal človeku, ki ve, kaj počne. Ljubljanski nogometaši in navijači so pod njegovim vodstvom dočakali številne uspehe, zdaj pa je Mandarića močno razveselilo malce drugačno priznanje. Takšno, ki ga je prejel od mladega nogometaša in člana Olimpije.

"Na mladih svet stoji. To je znana resnica. Nič drugače ni v športu in v NK Olimpija Ljubljana. V nogometu sem doživel že veliko lepega in ohranil čudovite spomine. Spomine na tekme, polne adrenalina, na različne kraje in stadione, na velike zmage, krone in uspehe. Predvsem pa na ljudi. Nihče se nas ne bo spominjal po tem, koliko denarja smo zaslužili ali zapravili v življenju. Ljudje si zapomnimo samo odnose. Človeške, tople in iskrene. Iskrica v očeh otroka, pogled, poln upanja in radosti, želje, žara in ponosa, ne potrebuje dodatnih besed in razlag.
Ko pa človek dobi nekaj takega, kar sem prejel od našega mladega nogometaša Svita Oblaka, ostane brez besed. Ganjen sem in ponosen. Hvala ti Svit, lepšega priznanja si ne znam predstavljati. S takimi čudovitimi mladimi ljudmi, ki imajo srce in karakter ter ljubezen do nogometa in kluba, bo Olimpija vedno velik klub," je Mandarić sporočil prek uradne spletne strani ljubljanskega prvoligaša.

plakat mandaric

Značke: mandarić, olimpija

Članki iz rubrike