kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 17.05.2020 09:13:43

Zato bo Olimpija vedno velik klub: Mandarić osupnil s sporočilom in RAZKRITJEM: Ste videli, kaj je dobil?

Nikola Miljković
Predsednik Olimpije Milan Mandarić že dolgo ni bil tako ganjen.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić je že večkrat napovedal svoj odhod iz Ljubljane. Do tega naj bi prišlo po koncu sezone, njegova želja pa je, da bi klub zapustil v dobrem stanju in ga predal človeku, ki ve, kaj počne. Ljubljanski nogometaši in navijači so pod njegovim vodstvom dočakali številne uspehe, zdaj pa je Mandarića močno razveselilo malce drugačno priznanje. Takšno, ki ga je prejel od mladega nogometaša in člana Olimpije.

"Na mladih svet stoji. To je znana resnica. Nič drugače ni v športu in v NK Olimpija Ljubljana. V nogometu sem doživel že veliko lepega in ohranil čudovite spomine. Spomine na tekme, polne adrenalina, na različne kraje in stadione, na velike zmage, krone in uspehe. Predvsem pa na ljudi. Nihče se nas ne bo spominjal po tem, koliko denarja smo zaslužili ali zapravili v življenju. Ljudje si zapomnimo samo odnose. Človeške, tople in iskrene. Iskrica v očeh otroka, pogled, poln upanja in radosti, želje, žara in ponosa, ne potrebuje dodatnih besed in razlag.
Ko pa človek dobi nekaj takega, kar sem prejel od našega mladega nogometaša Svita Oblaka, ostane brez besed. Ganjen sem in ponosen. Hvala ti Svit, lepšega priznanja si ne znam predstavljati. S takimi čudovitimi mladimi ljudmi, ki imajo srce in karakter ter ljubezen do nogometa in kluba, bo Olimpija vedno velik klub," je Mandarić sporočil prek uradne spletne strani ljubljanskega prvoligaša.

plakat mandaric

Značke: mandarić, olimpija

Članki iz rubrike