nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

Ker SD ni plačala 400 tisoč evrov, ji rubijo ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 06.05.2020 15:43:04

ČAS JE! To ste čakali vsi, Maribor se je oglasil s tem sijajnim sporočilom: Zavedamo se, da ...

Grega Wernig
Začetek treningov je hkrati napoved možnosti z dobrim obetom za nadaljevanje in zaključek sezone PLTS 2019/20 v predvidenem roku.

Več o tekmovalnih zadevah v prihodnjih dneh, zdaj je najbolj pomembno, da po dolgih tednih individualne vadbe, le ob teku in opravljanju vaj za moč, brez stika z žogo, pomeni rahljanje ukrepov na državni ravni temelj za ponovni zagon nogometa. Kot kažejo primeri iz nekaterih držav, kjer se je vadba začela že pred časom, bo sprva potekala v manjših skupinah. Ob upoštevanju vseh navodil in zdravstvenih kriterijev bodo tudi Mariborčani poskrbeli za vzpostavitev ter zagotovitev pogojev za delo.

»Izredno smo veseli, da prihaja do sproščanja ukrepov. Zavedamo se, da je zdravje na prvem mestu, zato bomo dosledno sledili priporočilom ob zahtevanem protokolu izvajanja treningov. Dobro smo pripravljeni na delo ob omejitvah, saj smo že komaj čakali ta trenutek, da lahko začnemo s treningi. Trener Sergej Jakirović je že od prejšnjega četrtka v Mariboru, s četrtkom se mu izteče sedemdnevni rok samoizolacije, tako da vse poteka po naših bolj, lahko rečemo, upanjih kot načrtih. V četrtek bomo tako najprej z novim trenerjem pripravili delovni načrt, porazdelitev igralcev po skupinah, s petkom pa obstaja že velika verjetnost, da se bomo spet zbrali in vrnili k osnovam nogometne igre. Seveda ob upoštevanju vseh navodil pristojnih organov. Bo pa v vsakem primeru poseben občutek, ko bodo fantje po tako dolgem premoru stopili na nogometno igrišče,« je stališče Maribora predstavil športni direktor Oliver Bogatinov.

Članki iz rubrike