benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
15 26.04.2020 15:20:39

RAZKRIVAMO: Tukaj so VSA TRI IMENA mariborskih 'UPORNIKOV'! Ti nogometaši NISO ŽELELI zmanjšati PLAČE!

Grega Wernig
Kdo so trije mariborski nogometaši, ki niso želeli zmanjšati plače?

Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so pred dnevi že poročali, da trije mariborski nogometaši niso želeli sprejeti ponujenih pogojev in se odreči delu svojega zaslužka. Kot smo ekskluzivno razkrili, je vodstvo vijoličastih svojim nogometašem odvzelo 15 odstotkov od neto plače za mesec marec, 20 odstotkov od neto plače za mesec april in 20 odstotkov od neto plače za mesec maj, za naslednjo sezono naprej pa potem še 20 odstotkov od bruto plače.

Razkrili smo že, da sta dva izmed "upornikov", ki takšnih pogojev nista želela sprejeti, prvi strelec slovenske prve lige v zadnjih dveh sezonah Luka Zahović, ki je za pregovore zadolžil svojega agenta in Alexandru Cretu. Zdaj je znano ime tudi tretjega "upornika", tudi tretjega nogometaša, ki (vsaj za zdaj) še ni želel pristati na zmanjšanje plače. Gre še za enega zelo pomembnega člana vijoličastih, in sicer prvega vratarja Kenana Pirića.

Tudi Oliver Bogatinov je v intervjuju za Večer priznal, da trije mariborski nogometaši niso želeli sprejeti novih pogojev, toda imen ni želel razkriti. "Zame je vsaka pogodba oziroma vsak podpisan dogovor svetinja. To je osnovno vodilo. Skozi pogovore smo želeli ovrednotiti novo realnost. S tremi fanti tega dogovora nismo našli," je dejal Bogatinov.

Članki iz rubrike