alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

frizerji2 profimedia-0516964947 Svet24.si

Zaščitna oprema golta denar, bo moralo tisoč ...

italija, sardinija, plaža Svet24.si

Zahteva, da se jih ne obravnava kot kolonijo ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

nu
nu
20 27.03.2020 09:11:26

Dvomov ni VEČ!? Tole je TRENER, ki bo Maribor vodil po odhodu DARKA MILANIČA! Ste presenečeni?

Grega Wernig
Kdo bo novi trener Maribora?

Vprašanje, ki se je navijačem vijoličastih porajalo vse od odhoda Darka Milaniča iz kluba. V intervjuju za Večer pa je Milaničev pomočnik Saša Gajser, ki je po odhodu Primorca deloval kot vršilec dolžnosti glavnega trenerja, takrat še športni direktor Zlatko Zahović pa mu je v vlogi pomočnika priključil še strokovnega vodjo mladinske šole Oliverja Bogatinova, razkril, kdo naj bi bil mariborski trener vsaj do konca letošnje sezone.

"Informacije so, da bo trenutna ekipa, v kateri so ob meni in fizioterapevtih še pomočnik Oliver Bogatinov, trener vratarjev Mitja Pirih, trener Milan Vulović in kondicijski trener Marko Borko, vodila moštvo do konca sezone. Pripravljen sem prevzeti odgovornost. Če se bo klub odločil drugače, pa bom tudi sprejel," je razkril Gajser.

milanic zahovic gw
Grega Wernig
Bodo torej letošnjo sezono do konca speljali Milaničevi pomočniki? Strokovni štab, ki ga je že pred leti izbral Zlatko Zahović? Takšna odločitev jasno ni nepričakovana, še posebej glede na nastalo situacijo. A vprašanje je, kako zelo bo všeč mariborskim navijačem. No, če bo do nje sploh prišlo. Tudi Gajser je namreč pustil priprta vrata za nekakšno drugačno odločitev upravnega odbora, četudi se po njegovih besedah zdi, da bo glavni trener Maribora do konca sezone prav dolgoletni pomočnik v Ljudskem vrtu.

Značke: maribor, saša-gajser

Članki iz rubrike