duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
7 21.02.2020 14:57:35

BOMBA iz Ljubljane: Med navijači Olimpije završalo, Mandarić sporočil VESELO NOVICO!

BOBO
Olimpija je sporočila, da je predčasno podaljšala pogodbo z napadalcem Antejem Vukušićem.

Osemindvajsetletni hrvaški nogometaš se je Olimpiji pridružil lansko poletje in hitro upravičil zaupanje kluba, na dozdajšnjih 25 tekmah je dosegel 17 golov in prispeval še 6 asistenc, s 16 zadetki pa je na vrhu najboljših strelcev slovenskega prvenstva in je imel veliko zaslug za to, da so zmaji jesenski del končali na prvem mestu.

Sinjski diamant si je za svoje odlične predstave prislužil podaljšanje pogodbe za dodatno leto, dogovor je veljaven do junija 2022.»Sem srečen in pozitivno presenečen, da sem prejel klic predsednika Milana Mandarića, ki mi je ponudil podaljšanje pogodbe za eno leto. Zahvaljujem se mu za ponujeno priložnost, prepoznal je moj vloženi trud in strelski učinek, ki je verjetno najboljši v moji karieri. To me bo še dodatno motiviralo, da se bom še bolj dokazal in pokazal še več, z ekipo želim osvojiti naslov državnega prvaka. Sem presrečen,« je ob podpisu nove pogodbe za spletno stran Olimpije dejal Vukušić.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić je o podaljšanju sodelovanja povedal: »Zadovoljen sem, da smo uspeli podaljšati pogodbo z odličnim igralcem. Ne nazadnje je Ante Vukušić prvi strelec državnega prvenstva. To podaljšanje dokazuje, da v Olimpiji delamo na dolgi rok in stremimo k ponavljanju uspehov, ki smo jih že dosegli.«

Značke: olimpija, vukušić

Članki iz rubrike