andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
7 21.02.2020 14:57:35

BOMBA iz Ljubljane: Med navijači Olimpije završalo, Mandarić sporočil VESELO NOVICO!

BOBO
Olimpija je sporočila, da je predčasno podaljšala pogodbo z napadalcem Antejem Vukušićem.

Osemindvajsetletni hrvaški nogometaš se je Olimpiji pridružil lansko poletje in hitro upravičil zaupanje kluba, na dozdajšnjih 25 tekmah je dosegel 17 golov in prispeval še 6 asistenc, s 16 zadetki pa je na vrhu najboljših strelcev slovenskega prvenstva in je imel veliko zaslug za to, da so zmaji jesenski del končali na prvem mestu.

Sinjski diamant si je za svoje odlične predstave prislužil podaljšanje pogodbe za dodatno leto, dogovor je veljaven do junija 2022.



»Sem srečen in pozitivno presenečen, da sem prejel klic predsednika Milana Mandarića, ki mi je ponudil podaljšanje pogodbe za eno leto. Zahvaljujem se mu za ponujeno priložnost, prepoznal je moj vloženi trud in strelski učinek, ki je verjetno najboljši v moji karieri. To me bo še dodatno motiviralo, da se bom še bolj dokazal in pokazal še več, z ekipo želim osvojiti naslov državnega prvaka. Sem presrečen,« je ob podpisu nove pogodbe za spletno stran Olimpije dejal Vukušić.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić je o podaljšanju sodelovanja povedal: »Zadovoljen sem, da smo uspeli podaljšati pogodbo z odličnim igralcem. Ne nazadnje je Ante Vukušić prvi strelec državnega prvenstva. To podaljšanje dokazuje, da v Olimpiji delamo na dolgi rok in stremimo k ponavljanju uspehov, ki smo jih že dosegli.«

Značke: olimpija, vukušić

Članki iz rubrike