stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
4 15.02.2020 20:29:19

Za razliko od Olimpije je Mariborova generalka USPELA, Viole s sporočilom za igralce (VIDEO + FOTO)

Grega Wernig
Medtem ko so Ljubljančani, ki bodo čez en teden gostovali v Ljudskem vrtu, doživeli neprijeten visok poraz v Celju, so vijoličasti zimsko pripravljalno obdboje končali z zmago nad velenjskim Rudarjem.

Rudar, ki bo v spomladanski del startal iz zadnjega mesta na lestvici, se je v Mariboru proti kvalitenejšemu tekmecu sicer izognil visokemu porazu. Na koncu je odločil Derviševićev zadetek iz 11 metrov na začetku drugega polčasa.

Sodnik Alen Borošak je na belo točko pokazal, ko je Felipe Santos v prodoru, ob dvoboju z velenjskimi branilci, padel v kazenskem prostoru.

maribor rudar 3
Grega Wernig


Trener vijoličastih ni sestavil najmočnejše zasedbe. Na seznamu poškodovanih ostajata Klinar in Mulahusejnović. Handanović, Mešanović in Mihelič še niso bili nared za nastop, Mitrović pa je manjkal preventivno - zaradi lažje poškodbe.

Tekma je minila v znamenju priprave na prvi spomladanski krog in večni derbi v Ljudskem vrtu. Najzvestejši navijači vijoličastih so izobesili transparent z napisom 'ZMAGAJTE DERBI'. 

viole
Grega Wernig

maribor rudar 2
Grega Wernig


MARIBOR - RUDAR VELENJE 1:0 (0:0)
Maribor - Ljudski vrt. Sodnik: Alen Borošak. Pomočnika: Vidko Karmel in Žiga Šumer.
Strelec: 1:0 Dervišević (49, 11m)
MARIBOR: Pirić, Milec, Peričić, Koblar, Viler, Pihler (64' Cretu), Dervišević (86' Vrhovec), Požeg Vancaš, Kronaveter (74' Kotnik), Felipe Santos (74' Bajde), Zahović (86' Tavares). Klop: Cotman, Rajčević, Uskoković, Kolmanič, Vrhovec, Cretu, Bajde, Kotnik, Tavares. Trener: Darko Milanič.
RUDAR VELENJE: Radan, Čosić, Džinić, Pavlović, Filipović, Krefl, Anđelković, Črnčič, Koprivnik, Kuzmanović, Petrović. Igrali so še: Stopajnik, Pušaver, Ejup, Škvorc, Kašnik, Trifković, Kitek, Vošnjak, Panadić, Jovan. Trener: Andrej Panadić.

Značke: maribor, rudar

Članki iz rubrike