Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

sta
sta
0 15.02.2020 18:57:48

Aluminij pripeljal vezista Šako

nk aluminij
Slovenski nogometni prvoligaš Aluminij iz Kidričevega je dobil novo okrepitev. Do 31. maja 2021 bo rdeče-beli dres drugouvrščene ekipe Prve lige Telekom Slovenije nosil srbski vezist Miloš Šaka.

Petindvajsetletni Šaka, ki se najbolje znajde ne mestu zadnjega veznega igralca, je nazadnje branil barve Rada, ki nastopa v srbski ligi. V tej sezoni je vpisal enajst nastopov za ekipo, ob tem pa dosegel tudi zadetek.

Kariero je začel pri beograjskem velikanu Partizanu, prav tako pa je vknjižil osemnajst nastopov za srbsko reprezentanco do 17 let.



"Ko sem dobil klic iz Aluminija, sem takoj pristal na to, da pridem v Kidričevo, sploh ko sem slišal za cilje kluba, ki so visoki. Celotne priprave na spomladanski del sem oddelal z Radom, od koder prihajam. Sem pripravljen, trenerju sem na razpolago. Spoznal sem ekipo, Nemanjo Jakšića poznam že od prej. Zaenkrat sem navdušen nad klubom, pogoji, ki so v klubu. Komaj čakam, da bom lahko pomagal ekipi po najboljših močeh," je ob podpisu pogodbe dejal novi član Aluminija.

Aluminij, ki ima po 20 krogih 38 točk oziroma toliko kot tretjeuvrščeni Maribor in štiri manj od vodilne Olimpije, bo spomladanski del začel v soboto v Celju.

Značke: nogomet, dp, aluminij

Članki iz rubrike