902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Ozadje Andrejeve ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

rb
rb
0 10.02.2020 10:56:13

MATKO OBRADOVIĆ zelo iskreno: Povem vam, kako sem najprej DOJEMAL MURO ...

Jurij Kodrun
Odlični čuvaj mreže se v Fazaneriji počuti odlično.

Potem ko v Mariboru ni dočakal prave priložnosti, se je Matko Obradović odločil za odhod iz Ljudskega vrta. Nove izzive je našel v Fazaneriji in se vrnil na želeno raven ter postal eden od stebrov črno-bele zasedbe. Medtem je sicer postal eden od osmoljencev priprav, po operaciji dlančnice ga čaka dolgo okrevanje, toda hkrati ni nikakršnega dvoma, da je njegova prekmurska zgodba nekaj posebnega.

"Prvo sezono sem branil tako rekoč zastonj. Moja edina želja je bila vrnitev v tekmovalni ritem, poleg tega lahko danes priznam, da sem Muro na začetku v prvi vrsti dojemal kot odskočno desko za naprej. Toda ko sem spoznal razmere, sem se kmalu zaljubil v ta klub in v vse okrog njega. Všeč mi je, da imam spoštovanje trenerjev, uprave, navijačev, soigralcev. V Murski Soboti uživam. Nisem si mislil, da mi bo Mura tako prirasla k srcu, z vodstvom kluba smo se hitro dogovorili za nadaljevanje sodelovanja. In ni mi žal. Če sem po prihodu razmišljal, da moram dobro opravljati svoje delo, da bi lahko čim prej odšel kam drugam, zdaj ni več tako. Še zdaleč ne. Prvič v karieri se mi je zgodilo, da čutim ljubezen do kluba, za katerega igram, in želim rasti skupaj z njim," pravi 28-letni čuvaj mreže.

CELOTEN POGOVOR Z MATKOM OBRADOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike