franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
8 28.01.2020 10:42:23

Priznal in pojasnil! Zvezdnik Maribora razkril, da je imel ponudbo tekmeca, toda: Zakaj sem ostal? Ker ...

Grega Wernig
Prišel je kot velika okrepitev, a v Mariboru nikoli pokazal tistega, česar je sposoben. Ali je zdaj napočil ta trenutek?

Gregor Bajde se je Mariboru pridružil kot velika okrepitev, a visokih pričakovanj nikoli ni izpolnil. V jesenskem delu letošnje sezone je ostal celo brez nastopa. Enkrat je bil uvrščen med rezerviste. S klopi je spremljal mariborsko blamažo v Sežani, ko so vijoličasti izgubili s kar 1:4. Na preostalih tekmah je bil na tribuni. Imel je sicer nekaj težav s poškodbami, toda večino jeseni je bil zdrav. Zdrav, a pozabljen od vseh. Zdaj bo morda drugače. Tako verjame tudi sam.


"Zdaj, ko je šel Dino in ko je Krama odšel na posojo, se je odprlo več prostora tudi zame. To bom poskusil kar najbolj izkoristiti. Dal bom vse od sebe, da poskusim trenerja spet prepričati, da me uvrsti v ekipo. Delal bom na tem. Seveda je konkurenca še vedno velika, vsak se bori za svoje mesto. Pred nami so pripravljalne tekme v Turčiji, te bodo zagotovo na višji ravni kot te, ki so bile do zdaj. Tukaj se bo videlo, kdo bo igral in kdo ne ter komu bo trener zaupal," je razložil Bajde.

Priznal je, da je imel na mizi res ponudbo Brava, in ponovil, zakaj se je odločil ostati pri vijoličastih. "Pri Mariboru sem se zagotovo odločil ostati ravno iz tega razloga, ker se je zmanjšala konkurenca. Dino je šel, Krama je šel na posojo v Bravo in videl sem priložnost, da lahko spet konkuriram za ekipo. Zato sem se odločil ostati in dokazati, da lahko igram za Maribor. V preteklosti sem že dokazal, da lahko igram, in spet bom poskusil to dokazati!" je odločno zatrdil Bajde.

Značke: bajde, maribor

Članki iz rubrike