zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
3 17.01.2020 16:05:47

IZGUBLJENI SIN po vrnitvi v MARIBOR napovedal in sporočil NAVIJAČEM: Zavedam se, da nisem ...

Grega Wernig
Kot strela z jasnega je odjeknila novica, da se v Maribor vrača Rene Mihelič.

V petek dopoldne je kot strela z jasnega odjeknila novica, da se po desetletju v Maribor vrača Rene Mihelič. 31-letni nogometaš se je takoj pridružil svojim novim soigralcem, ki so trenutno na pripravah v Moravskih Toplicah.  Mihelič je po prvem slovesu od Ljudskega vrta nosil dres bolgarskega Levskega, madžarskega Debrecena, izraelskega Hapoela Ra'anana, latvijske Rige, indijskega Chennaiyina in Odishe ter indonezijskega Persib Bandunga. 

"Vrnil sem se v zrelejših nogometnih letih. Nabralo se je dovolj izkušenj v tujini, s katerimi verjamem, da lahko pomagam moštvu k uresničitvi naslednjih ciljev. Tujina me je izoblikovala kot nogometaša in človeka, pridobil sem nova spoznanja. Zavedam se, da nisem igral v jesenskem delu. Zato si bom vsak dan prizadeval po najboljših močeh, da se dobro pripravim. K sreči je pred nami še dovolj časa, da v prihodnjih tednih pridem do želenega nivoja pripravljenosti." so bile prve besede izgubljenega sina. 

"Poznam ustroj kluba in način dela, sodeloval sem že s trenerjem. Se pa je marsikaj spremenilo in je opazno, da je klub na višjem nivoju v vseh pogledih kot pred leti. Od nekdanjih soigralcev je tukaj Tavares, preostale dobro poznam z igrišča, nekatere iz nekdanjih nastopov v reprezentančnih selekcijah. Tudi med bivanjem v tujini sem si ogledal večino tekem Maribora v prenosih ali vsaj ob posnetkih in spremljal vse novice v povezavi s klubom. Vsem je znano, kdo je Maribor v Sloveniji. In kaj se pričakuje od Maribora. Tukaj so zbrani odlični igralci na vseh igralnih položajih, konkurenca je velika. Prišel sem, da bi si priboril minute na igrišču, da bi dobil svojo vlogo na igrišču in verjamem, da nas čaka uspešna pomlad," je za klubsko spletno stran še dodal Mihelič. 

Članki iz rubrike