benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

il
il
0 17.01.2020 13:15:30

Hude obtožbe na račun KAPETANA TRIGLAVA: Že večkrat jih je NAPADEL, z odvetniki smo sprožili POSTOPEK!

Jurij Kodrun
Iz Brava je včeraj prišla informacija, da se je klub razšel z Alenom Krcićem. Ljubljančani in Kranjčan so sodelovali dobro leto, v tem času pa je Krcić odigral 24 srečanj v rumeno-belem dresu.

Po prekinitvi pogodbe pa je Krcić kolegom iz tiskane Ekipe SN razkril tudi ozadje tistega zloglasnega spora oziroma kar fizičnega obračuna z Luko Majcnom, kapetanom Triglava. Krcić do zdaj v medijih ni želel govoriti o tem, zdaj pa se je odločil predstaviti svojo plat zgodbe, saj je prepričan, da je bil po krivici kaznovan s štirimi tekmami neigranja in globo v višini 400 evrov, čeprav se je po njegovih besedah samo branil. "V medijih se je doslej pojavljala zgolj tista plat dogodkov, ki jo je predstavila druga stran, zato sem se odločil povedati še svojo. Luka Majcen je priznal vse, kar je naredil. Štiri tekme neigranja in 400 evrov kazni sem dobil, ker sem z njim odšel v prostor pod tribuno. Ker je prišel do naše slačilnice z nasmehom, sem mislil, da se mi bo na samem opravičil po tistem, kar je govoril na igrišču. Mislil sem, da ga poznam, saj proti meni ni upal nikoli nič reči, ko sem bil kapetan. Športni direktor Triglava Siniša Brkić mi je pozneje povedal, da mu je Majcen dejal, da me je prijel za vrat in zamahnil proti meni, da bi me ustrašil," se je spomnil dogodkov izpred dobrih dveh mesecev. 

alen krcic af
www.alesfevzer.com

"Športni direktor Brkić in predsednik Beno Fekonja sta mi v pogovoru in prek telefonskih sporočil obljubila, da se mi bo Triglav javno opravičil. Dejansko se to še ni zgodilo, čeprav smo z odvetniki sprožili postopek, da bi do tega prišlo," je razkril Krcić in nato dodal: "Dejstvo je, da sem dal veliko za kranjski klub, vsem je žal, da se je zgodilo, kar se je. Vsi so slišali Majcnovo in mojo plat zgodbe, ki sta se na koncu že v veliki meri ujemali, kar v prvih izjavah po dogodku ni bilo niti slučajno. Me pa zelo boli, da so začeli naokoli pljuvati po meni, in to povsem brez razloga. Kot domačin in nekdanji kapetan kluba si tega nisem zaslužil in prav to me boli, ker je klub podprl njega, ne mene. Verjetno bi bilo povsod drugje drugače. Tudi navijači mi pravijo, da sem še vedno njihov kapetan," je bilo v Krcićevem glasu mogoče zaznati veliko mero razočaranja, ob tem pa je še razložil, zaradi česa si želi opravičilo: "Trditve, da sem na tribuni pljuval po klubu in nekdanjih soigralcih, so se izpostavile kot laž, kar je navedel delegat, ki je sedel poleg mene, in pozneje še disciplinski sodnik, ki je zavrnil obtožbe druge strani. Zaradi tega sta se mi predsednik in športni direktor želela opravičiti."

Zdaj že bivši član Brava pa se ni ustavil zgolj pri tem. "Še tole bi rad povedal, Triglav je imel odlično sezono, tudi Luka Majcen jo je imel, za kar jim snamem klobuk. Proti nikomur nimam nič, ampak vseeno mislim, da si Majcen ne zasluži kapetanskega traku, saj je že večkrat napadel soigralce. Malo je čudno, ker ga Nogometna zveza Slovenije zaradi teh izpadov še nikoli ni kaznovala. Kar je iskal, je zdaj tudi dobil, in iskreno upam, da se bo fant po tem dogodku umiril," je zaključil Alen Krcić

Članki iz rubrike