dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

tanja-žagar, radio-aktual Njena.si

Iskrena Tanja Žagar razkrila, da je zbolela za ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
2 28.12.2019 09:59:07

NORO! Zvezdnik Barcelone TOŽI kar - BARCELONO! Ne, NI ŠALA! Norost, o kateri govorijo - VSI!

Reuters
To je skorajda neverjetno.

Nogometaš Barcelone Arturo Vidal se je odločil, da bo tožil - Barcelono! Čilenski vezist je prepričan, da mu je delodajalec izplačal premalo denarja v obliki bonusov. Oziroma da mu ni izplačal vseh bonusov, ki bi mu jih moral. Zato se je odločil za tožbo, prepričan je, da mu morajo Katalonci izplačati še 2,4 milijona evrov. 

Vidal je z Barcelono leta 2018 podpisal pogodbo, po kateri mu je pripadalo tudi 2 milijona evrov bonusa, če odigra vsaj 60 odstotkov vseh tekem Kataloncev v prejšnji sezoni. Te kvote ni dosegel (odigral je približno 50 odstotkov tekem, na katerih je igral vsaj 45 minut), zato mu vodstvo Barce bonusa ni izplačalo, Vidal pa je prepričan, da bi mu moralo izplačati polovico dogovorjenega bonusa.

sanchez barcelona vidal manchester united re
Reuters
Prav tako Vidal trdi, da bi mu morala Barcelona izplačati tudi dva bonusa v višini 1,4 milijona evrov, ker se je z Barcelono najprej uvrstil v izločilne boje v ligi prvakov in nato še preskočil osmino finala. Barcelonini odvetniki so prepričani, da si Vidal ni zaslužil 2,8 milijona evrov iz tega naslova, temveč le polovico zneska. Ob tem je Vidal prepričan, da si zasluži tudi polovico bonusa za naslov državnega prvaka, kar bi zneslo 250 tisoč evrov. 

Vse skupaj naj bi Čilenec po njegovem mnenju bil upravičen do 4.097.500 evrov, Barcelona pa mu je izplačala 1.693.000 evrov. Preostanek denarja želi zdaj Vidal iztržiti s tožbo. 

Članki iz rubrike