reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 09.12.2019 15:43:36

Pri Olimpiji v Bišćanovi sezoni ZABIL NA DEBIJU, nato pa IZGINIL! Lahko bi DAL VELIKO, če se ne bi ...

alesfevzer.com
Eric Boakye ni bil edini Ganec, ki je bil na preizkušnji pri Olimpiji v zimskem premoru sezone 2017/18. A je bil edini, ki je podpisal pogodbo. Kam pa je izginil njegov rojak?

V drugem delu sezone nepogrešljivi član obrambe vodilnega kluba slovenskega prvenstva Eric Boakye je za Olimpijo podpisal na začetku leta 2018, in sicer po tem, ko se je dokazal na pripravah v Turčiji. Tam se je zmajem pridružil tudi David Codjoe, prav tako nogometaš iz Gane, ki pa za Olimpijo ni podpisal. Tedaj je bil namreč star šele 17 let, torej premlad za prihod v Slovenijo. Toda kaj se danes dogaja z njim? Bi še lahko bil kandidat za Olimpijo? Odgovor je ponudil kar Boakye.

"Z Davidom sva še vedno v stikih. Je dober nogometaš, in če se ne bi poškodoval, bi bil pri Olimpiji. Prepričan sem, da bi bil. Je izredno hiter, spreten, sposoben zabiti veliko golov. Ko sva prišla na preizkušnjo, sva oba zaigrala na prijateljski tekmi z Vojvodino. David je bil res dober, zabil je tudi gol. Škoda, da se je potem poškodoval. Za zdaj mu ni uspelo opozoriti nase. Ta hip je še doma, ampak upam, da bo prišel v Evropo," se nadeja Eric Boakye. Vprašanje seveda le, ali so Ljubljančani sploh še pozorni nanj...

Članki iz rubrike