Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
4 16.11.2019 08:29:08

HUDE OBTOŽBE: Nogometaš OLIMPIJE razkril, zakaj je na stranskem tiru: "Trener je..."

Jurij Kodrun
Vitalijs Maksimenko Latvijcem razkril, zakaj je (po njegovem mnenju) pri Olimpiji na stranskem tiru.

Danes se bo s svojo reprezentanco meril proti slovenski na svojem stadionu. Nogometaš Olimpije Vitalijs Maksimenko bo v Stožicah z Latvijo igral proti Sloveniji. Jasno, da je bil ravno zaradi tega de-jstva v zadnjih dneh eden bolj obleganih latvijskih nogometašev.


Latvijski medij Apollo je naredil velik pogovor z Vitalijsem Maksimenkom, 28-letnim branilcem zmajev, ki je odgovarjal na najrazličnejša vprašanja. Novinarja je seveda zanimalo tudi, zakaj se je Maksimenko v tej sezoni pri Olimpiji znašel na stranskem tiru. In branilec aktualnih slovenskih državnih podprvakov je razkril, zakaj po njegovem mnenju v novi sezoni ne igra več toliko. Samo za primerjavo: v prejšnji sezoni je na 29 prvenstvenih tekmah zbral 2506 minut, v tej sezoni je nastopil na 10 prvenstvenih tekmah, skupaj zbral 577 minut, prednost pred njim pa imata na položaju osrednjih branilcev Macky Bagnack in Miral Samardžić.

»Poleti je bila situacija takšna, da se je zdelo, da bova tako jaz kot drugi osrednji branilec (Bagnack, op. p.) prodana. Vladalo je zanimanje za naju. Zgodilo se je, da sem zavrnil en klub, z drugim pa sploh nismo prišli do podrobnosti. Tudi drugi osrednji branilec je storil enako, oba sva ostala. Toda trener je v tem času podpisal pogodbe s ‘svojimi igralci’, s katerimi je tudi zelo dober prijatelj. Enega branilca je Olimpija kupila, da bi zamenjal bodisi mene bodisi Bagnacka, če bi zapustila klub. Na koncu sva oba ostala. Na žalost se je trener v konkurenci nas treh odločil, da na klop posadi mene. Ne bi rad preveč komentiral vsega skupaj, sem profesionalec in še naprej bom dajal od sebe 100 odstotkov na treningih. Če se bo pojavila dobra opcija, bom morda pozimi odšel drugam, da bom več igral,« je razkril Maksimenko. Na koga je meril, ko je govoril o ‘dobrem prijatelju trenerja’, seveda ni težko uganiti, to je Miral Samardžić, ki v tej sezoni z Bagnackom tvori branilski tandem.

Članki iz rubrike