x factor, simon cowell Svet24.si

Se X Factor poslavlja?

loto, bavarska. 6aus49 Svet24.si

Skoraj mesec dni je denarnici nosila bogastvo

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

ashton-kutcher, mila-kunis Odkrito.si

Zvezdnika umijeta otroke šele, ko se na njih ...

marko vozelj nm Njena.si

Šok: Marko Vozelj na nujni operaciji

ro
ro
6 14.11.2019 11:33:42

Na dan so prišle NOVE PODROBNOSTI pretepa v Kranju: Kri okrog ust, neporavnani računi iz preteklosti in ...

Jurij Kodrun
Incident, za katerega sta po nedeljski tekmi v Kranju poskrbela Luka Majcen in Alen Krcić, še vedno dviga obilo prahu.

Nekdanja soigralca sta med seboj tudi fizično obračunala, pogleda obeh klubov na neljubi dogodek pa se precej razlikujeta. In da, kljub nekaterim drugačnim trditvam je tekla tudi kri, z zanimanjem pričakujemo odziv disciplinskega sodnika NZS. Kakšna kazen čaka vročekrvneža?

Kranjski stadion je bil v zgodnjem nedeljskem popoldnevu prizorišče vročega dvoboja med Triglavom in Bravom, toda še bolj vroče dogajanje je sledilo po zadnjem žvižgu sodnika Bojana Tkalčiča. V včerajšnji izdaji Ekipe SN smo že pisali, da se je zaiskrilo med Luko Majcnom in Alenom Krcićem ter da se je med nekdanjima soigralcema zgodil celo pretep. "Take stvari ostanejo v slačilnici," se je v ponedeljek skrivnostno odzval kranjski kapetan, ko smo želeli izvedeti še kaj več, a medtem so v javnost začele curljati nove in nove vznemirljive podrobnosti, ki smo jih razkrili na naši spletni strani. "Majcen naj bi Krcića zagrabil za vrat, potem naj bi udarci padali z obeh strani. Bojda so bila po pretepu tla garderobe celo nekoliko okrvavljena, med posredovanjem je bila lažje poškodovana varnostnica, pomoč klubske zdravnice je potreboval tudi Krcić, kasneje pa so na kraj obračuna prišli celo policisti," smo med drugim zapisali. 


Kmalu zatem so se odzvali v kranjskem prvoligašu, nato še v ljubljanskem, dejstvo pa je, da se pogleda obeh klubov na neljubi dogodek precej razlikujeta; Gorenjci ga poskušajo omiliti, medtem ko so pri Bravu veliko bolj ostri in kakopak nam ni preostalo drugega, kot da smo se podali v lov za dodatnimi dejstvi. Verjemite, da smo jih dobili iz virov, v verodostojnost katerih niti po naključju ne dvomimo. In ti pravijo, da je Majcen med potjo pod tribuno zagrabil Krcića (menda nista obračunavala 'le' zaradi dogodkov med tekmo, ampak tudi zaradi neporavnanih računov iz preteklosti) in ga povlekel v prostor, v katerem domuje fizioterapevtska služba. Bil je prazen, nakar sta si vročekrvneža skočila v lase na grob način, udarci so padali z obeh strani, med ravsanjem se je denimo prevrnila tudi miza, namenjena masaži. Naposled so ju le uspeli ločiti, vse skupaj pa ni minilo brez posledic. Pri Majcnu kakršnekoli poškodbe niso bile vidne, pri Krciću pač. Okrog ust je imel kri, ki je bila opazna tudi na členkih na roki, oskrbela ga je klubska fizioterapevtka. 


Težavo predstavlja spoznanje, da uradne osebe na tekmi dogodka naj ne bi videle, tudi varnostna služba menda ni bila pripravljena na pretirano sodelovanje oziroma na podrobnejša razkritja. To je po naših informacijah privedlo do tega, da je delegat Iztok Gustinčič od vodje varnosti zahteval, da pokliče policijo, kar je ta tudi storil, prav tako je ugledni nogometni delavec vse skupaj prijavil ustreznim organom NZS, ki jim gotovo ne preostane drugega, kot da zoper igralca Triglava in Brava uvedejo disciplinski postopek. Čakamo na razplet ... 

Značke: triglav-kranj, bravo

Članki iz rubrike