jelincic monika selitev gp4 Svet24.si

FOTO: Tako se je Zmago znebil Monike in njenih ...

polna luna Dobra karma

12. 12. - zadnja polna luna tega desetletja in ...

Komar mrzličar Svet24.si

To je moški, čigar prdci lahko ubijejo komarje

sarec pahor masa bobo Svet24.si

Šarec: Bilateralni pogovori ali "vrnitev na ...

ženska Dobra karma

Nihče ne sme imeti večje moči nad vašimi ...

alenka kosir Njena.si

Sprememba: Alenka Košir se je po 30 letih ...

tanja in rene večerja Njena.si

Tanja in Rene ujeta na romantični večerji

Jure Bohorič
Jure Bohorič
8 14.11.2019 08:09:59

Mandarićevo PRESENEČENJE! Olimpija dobila NOVO MOČ, zmaji pripeljali BIVŠO NOGOMETAŠICO, ki bo...

BOBO
Nova moč ljubljanske Olimpije.

Potem ko sta Olimpijo zapustila poslovni direktor Dejan Stamenković in tudi generalni sekretar Blaž Seretinek, so se zmaji znašli v sila neugodnem položaju. Vodenje nogometnega kluba na tej ravni je pač vsakodneven boj s številnimi takšnimi in drugačnimi delovnimi procesi. Ljubljančani so zato na vrat na nos iskali novo moč. In jo tudi našli. Ne v njem. V njej.

Kot smo poročali že ob koncu preteklega tedna, je bil prva želja Olimpije Boštjan Kreft. Gre za nekdanjega nogometaša, ki je svoj čas igral tudi za Olimpijo. Med drugim v sezoni 2003/04, ko je Olimpiji do naslova prvaka Slovenije zmanjkala točka; Olimpija jo je izgubila prav na tekmi z Gorico (0:0). Tedaj je namreč zaigral tudi Boštjan Kreft, ki ni imel pravice nastopa. Tekma je bila nato za zeleno mizo registrirana s 3:0 za tekmeca, ki je bil pozneje s točko prednosti pred Olimpijo državni prvak. Kreft je tudi po koncu igralske kariere ostal v nogometu. Med drugim je bil trener Brava.

279-11-spelic
alesfevzer.com

Danes je Kreft vodja mladinskega pogona tretjeligaša Ilirije. V neformalnem pogovoru nam je potrdil, da se je v preteklih dneh nekajkrat sestal z Olimpijo. Zeleno-belim iz Stožic je hvaležen za izkazano zaupanje, a je na koncu ocenil, da bi bilo do Ilirije nepošteno, če bi jo zapustil sredi sezone. Prav tako mu po naših informacijah ni bilo najbolj všeč, da bi nogometno službo, ki jo ima pri Iliriji, zamenjal za precej bolj papirniško delo pri Olimpiji. "Morda kdaj drugič," je dodal Kreft, ki je kot nogometaš v Prvi ligi Telekom Slovenije odigral 174 tekem. Nosil je tudi drese Domžal, Ljubljane, Primorja, Kopra, velenjskega Rudarja in Triglava iz Kranja.

IGRALA JE TUDI ZA OLIMPIJO
Čeprav se Krefl, ki ga je snubil predvsem Boštjan Gasser, uradno tehnični vodja članske ekipe, ki je menda v zadnjem času precej okrepil svoj vpliv pri Olimpiji, ni odločil za menjavo okolja, so zmaji vendarle dobili novo moč. V torek se je svojim novim sodelavcem v upravi kluba na Dunajski cesti za Bežigradom predstavila kar – Ines Špelič. Tisti, ki spremljate ženski nogomet, jo zagotovo dobro poznate.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI.

279-1-spelic
alesfevzer.com

Članki iz rubrike