Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 12.11.2019 10:49:54

VROČE NADALJEVANJE! Triglav ZAVRAČA OČITKE in krivdo vali na Bravo: ŽALJENJE, BLATENJE, OMALOVAŽEVANJE!

alesfevzer.com
Kaj se je dogajalo v Kranju?

Da je imela tekma med Triglavom in Bravom (1:0) tudi tretji polčas, smo že poročali. Zdaj so se odzvali v Kranju, kjer so priznali, da je res prišlo do soočenja med Luko Majcnom in Alenom Krcićem. Ob tem so zanikali, da naj bi se nogometaša stepla, čeprav so nam očividci potrdili, da je Majcen Krcića stisnil za vrat, da so potem padali udarci z obeh strani in da so bila po dogodku tudi krvava tla v prostoru, kjer se je to zgodilo. Kakorkoli, Gorenjci so potrdili vroče dogajanje, a ponudili drugačno zgodbo, predvsem pa javno podprli svojega kapetana Majcna.

Triglav je na svoji spletni strani zapisal:

Zadnja prvenstvena tekma je prinesla sila zanimiv in tesen obračun med NK Triglav Kranj in NK Bravo, po dvoboju pa se je ogromno govorilo tudi o "tretjem polčasu", ki ga je prinesel vroč dvoboj v Kranju. Zgodil se je, a v NK Triglav Kranj smo osupnili ob njegovi eskalaciji in ob govoricah, ki se povezujejo z njim.

Več kot očitno je, da se bordo-beli na tekmi proti ljubljanski ekipi soočajo z drugačnim pristopom kot sicer. Tudi nedeljski obračun je mineval ob potenciranju pritiska na igrišču in na sodniško ekipo, ob tem pa nikakor ne moremo razumeti žalitev na osebni ravni, ki so se ga od začetka posluževali tekmeci. Vse to je še dodatno eskaliralo v drugem polčasu, ko je Bravov igralec Alen Krcič po menjavi pristal na tribuni, od koder je pred javnostjo glasno žalil, blatil in na osebni ravni omalovaževal domače nogometaše, v večini njegove nekdanje soigralce, v prvi vrsti Luko Majcna.



Po koncu tekme so našteta dejstva hitro zakrožila po slačilnici zmagovite ekipe, zato je kapetan Majcen želel na štiri oči razrešiti očitne nejasnosti z Alenom Krcičem. Dejstva so, da sta bila nogometaša v »moškem« pogovoru in v kratkem klinču, da je želela posredovati tudi članica varnostne službe, nikakor pa ne držijo namigovanja o kakršnemkoli krvavenju, brutalnem pretepu in ostalih absurdnih stvareh. Na insistiranje Krciča je prišla tudi policija, ki pa o dogodku ni spisala niti zapisnika.

»Nikakor ne podpiram nasilja in se zavedam, da ni bilo najbolj prav, kar sem storil. Zavedam se, da bi lahko to hitro prineslo tudi posledice. A treba je vedeti, da smo v službi, kjer hitro in pogosto pride do vroče krvi. Na drugi strani pa me moti, ker lahko posamezniki blatijo in žalijo na osebni ravni, pa to ne prinese nobenih posledic,« je o dogodku dejal kapetan Triglava Luka Majcen.

»Uprava razume tekmovalni naboj, in da je bila ta tekma nekaj posebnega za našega nekdanjega igralca Alena Krciča. Težko pa razumemo takšen odnos omenjenega do kluba, ki mu je dal vse in mu omogočil igranje med prvoligaši. Triglav ima absolutno ničelno toleranco do nasilja! V tem primeru je prišlo do bližnjega srečanja dveh igralcev, a smo neznansko ponosni na našega kapetana, ki je presodil, da ne sme prestopiti meje. In s tem je za nas ta zgodba zaključena,« pa je dodal predsednik kluba Beno Fekonja.

S tem sporočilom NK Triglav Kranj ostro zavrača vsa namigovanja in zapise v nekaterih medijih, ki kažejo popolnoma izkrivljeno sliko o dogodku. Tovrstne informacije so lahko prišle le od nedeljskega tekmeca, a čas bo pokazal, kdo ima prav.

Članki iz rubrike