mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 08.11.2019 18:40:18

KAK UDAREC! K Realu je prišel kot SUPER OKREPITEV, zdaj pa ... Srbu se je zgodilo NEKAJ NOREGA!

Za Luko Jovićem je eden najtežjih dni v karieri.

Real je zanj plačal kar 60-milijonov evrov, iz Eintrachta je prišel kot opevana super okrepitev, zdaj pa zanj ni mesta nikjer. In ko pravimo nikjer, ta oznaka z današnjim dnem drži v popolnosti. Potem ko je 18-letni brazilski meteor Rodrygo v dresu Reala dosegel hat-trick v ligi prvakov in so v boljši formi še številni ofenzivni nogometaši, se je trener Zinedine Zidane odločil, da Jovića sploh ne bo uvrstil v ekipo za srečanje z Eibarjem. 

Naknadno je Real sicer skušal pojasniti, da čuti Jović bolečino v mišici, a ta informacija je kot izgovor prišla naknadno, potem ko je v medijih izjemno močno odmevala novica, da je Zidane odžagal Jovića brez kakšnega fizičnega razloga. Kakšna poškodba neki. No, ta najhujši udarec doslej pa je za Jovića prišel na isti dan - pozor, na isti dan -, ko je doživel še nekaj zelo podobnega. Na hladnem ga je namreč pustila tudi srbska reprezentanca. 

Njen selektor Ljubiša Tumbaković mladeniča kazensko ni klical že za oktobrski termin, nato pa so nogometaševi predstavniki naredili vse za to, da bi nesoglasja pomirili in nazaj odprli vrata izbrane vrste. Srbski mediji so verjeli, da bi se to lahko zgodilo, toda Jovića ni na seznamu in tako trenutno ni ne med poklicanimi srbskimi reprezentanti ne med poklicanimi nogometaši Reala. Takega padca praktično ne pomnimo. 

Značke: jović, real, eibar, srbija

Članki iz rubrike