jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

rb
rb
2 08.11.2019 12:30:06

DOVOLJ IMA. DIREKTOR slovenskega prvoligaša ODSTOPIL!

Jurij Kodrun
Kot da kadrovskih sprememb ne bi bilo že dovolj, se je zgodila še ena.

Šestnajst tekem v dozdajšnjem delu prvenstva ni bilo dovolj, da bi nogometaši Rudarja okusili slast zmage, pogled na lestvico je temu primeren, posledica pa so številne zamenjave na klopi knapov. Andrej Panadić je že četrti trener v tej sezoni, vse skupaj pa je kakopak tudi ali predvsem posledica zdrah, ki so se na stadionu Ob jezeru dogajale na začetku sezone, odnesle so tudi športnega direktorja Marijana Pušnika. Prava resnica je še vedno zavita v tančico skrivnosti, toda mnogi so prepričani, da ni več daleč dan, ko takratni dogodki ne bodo imeli več 'oznake zaupnosti'.

Popolnoma razumljivo je, da po vsem tem razmere v velenjskem prvoligašu ne morejo biti dobre. In vse več je namigovanj, da skrb vzbujajoči niso le rezultati, medtem se bo pri zeleno-črnih zgodila naslednja v nizu kadrovskih sprememb. Oziroma se je v bistvu že zgodila, poslavlja se direktor kluba. "Drži," nam je sredi včerajšnjega popoldneva pritrdil Marko Čepelnik, ki pa pisarne še ni zapustil in še naprej opravlja tekoče posle. "Teče odpovedni rok, v klubu bom še približno mesec dni."
In kaj je razlog za takšno odločitev? "Razlogi so osebni," je odvrnil direktor v odstopu, seveda pa je nemogoče ne pomisliti, da je odhod povezan s poletnimi pretresi. "O tem ne bi razpredal," se je odzval Marko Čepelnik in pristavil: "Dolgo sem v klubu in že pred časom sem razmišljal o tem, da bi se umaknil."

Članki iz rubrike