Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

dm
dm
4 02.11.2019 11:26:17

Večni kapetan Tavares se je NAJPREJ IZPOVEDAL, Milanič pa odgovarja: Vem, da še KDO NI SREČEN ...

Jurij Kodrun
Mariborski kapetan Marcos Tavares je pred časom v pogovoru za Planet TV dejal, da v tej sezoni zelo trpi, ker ni navajen sedeti na klopi za rezervne nogometaše.

Začel ni niti ene same tekme, dosegel je le en zadetek, in to ravno na prvi tekmi z Bravom, ko je dobil 15 minut za igro.

Brazilec je sicer začel prijateljsko tekmo z Dravogradom med tednom (in zabil tudi gol), ki so jo Mariborčani dobili s kar 7:0, a vse kaže, da Milaniča na tisti tekmi ni nihče tako zelo prepričal, da bi mu priložnost ponudil od prve minute.

"Fantje so odigrali dobro, zelo zavzeto. Nobenega ne bi izpostavil. Delali so tisto, kar morajo. Pristop je bil pravi, vsak je naredil svojo nalogo res motivirano. Fante razumem. Skupina igralcev, ki jo imam na voljo, je velika, tekem je malo. Vem, da tisti, ki ne igrajo, vse skupaj težko gledajo, vendar so prijateljsko tekmo oddelali tako, kot jo morajo, in to je zelo pozitivno. Te prijateljske tekme mi dajejo odgovore, kako je nekdo pripravljen, kaj lahko v določenem trenutku naredi. Na tekmece se bomo morali prilagajati v strateškem smislu. Enkrat bomo igrali na tak način, drugič na drugačnega," je dejal Milanič in na Tavaresove besede odvrnil:

"Vem, da je poleg njega še kdo, ki ni najbolj srečen s situacijo, ko ne igra. On – mislim, da je to tudi izjavil – trdo dela, da bi bil pripravljen. Takšna je naloga vseh. Na prijateljski tekmi z Dravogradom sem videl, da so bili od prvega do zadnjega vsi pripravljeni. Tudi mladina, ki je prišla v igro v nadaljevanju."

Članki iz rubrike