uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

dm
dm
4 02.11.2019 11:26:17

Večni kapetan Tavares se je NAJPREJ IZPOVEDAL, Milanič pa odgovarja: Vem, da še KDO NI SREČEN ...

Jurij Kodrun
Mariborski kapetan Marcos Tavares je pred časom v pogovoru za Planet TV dejal, da v tej sezoni zelo trpi, ker ni navajen sedeti na klopi za rezervne nogometaše.

Začel ni niti ene same tekme, dosegel je le en zadetek, in to ravno na prvi tekmi z Bravom, ko je dobil 15 minut za igro.

Brazilec je sicer začel prijateljsko tekmo z Dravogradom med tednom (in zabil tudi gol), ki so jo Mariborčani dobili s kar 7:0, a vse kaže, da Milaniča na tisti tekmi ni nihče tako zelo prepričal, da bi mu priložnost ponudil od prve minute.

"Fantje so odigrali dobro, zelo zavzeto. Nobenega ne bi izpostavil. Delali so tisto, kar morajo. Pristop je bil pravi, vsak je naredil svojo nalogo res motivirano. Fante razumem. Skupina igralcev, ki jo imam na voljo, je velika, tekem je malo. Vem, da tisti, ki ne igrajo, vse skupaj težko gledajo, vendar so prijateljsko tekmo oddelali tako, kot jo morajo, in to je zelo pozitivno. Te prijateljske tekme mi dajejo odgovore, kako je nekdo pripravljen, kaj lahko v določenem trenutku naredi. Na tekmece se bomo morali prilagajati v strateškem smislu. Enkrat bomo igrali na tak način, drugič na drugačnega," je dejal Milanič in na Tavaresove besede odvrnil:

"Vem, da je poleg njega še kdo, ki ni najbolj srečen s situacijo, ko ne igra. On – mislim, da je to tudi izjavil – trdo dela, da bi bil pripravljen. Takšna je naloga vseh. Na prijateljski tekmi z Dravogradom sem videl, da so bili od prvega do zadnjega vsi pripravljeni. Tudi mladina, ki je prišla v igro v nadaljevanju."

Članki iz rubrike