stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
10 01.11.2019 16:19:39

Uf, kako je IZZVAL Messija! Če želiš postati NAJVEČJI, moraš v Real Madrid!

Barcelona po njegovem mnenju ne bo dovolj.

Legenda Boce Juniors, nekdanji izvrsten vratar Hugo Gatti, je izzval Lionela Messija. Sporočil mu je, da lahko največji nogometaš na svetu postane le, če prestopi k madridskemu Realu.

»Morda bo zvenelo protiargentinsko, a dokler Messi ne bo igral največjih tekem, bo le igralec za domače tekme. Moral bi imeti korajžo, oditi v Real Madrid in tam dokazati vse, kar je dokazal Cristiano Ronaldo. V nasprotnem primeru bo le še eden izmed številnih igralcev,« so Gattijeve besede za El Chiringuito de Jugones v Slovenijo prenesli pri Nogomanii.

Gatti sicer velja za velikega Messijevega kritika, saj je dejal, da se zvezdnik Barcelone ne more primerjati z Diegom Armandom Maradono in da je od njega večji celo Angel Di Maria. »Cristiano je odšel v najboljši klub na svetu, Messi pa ves čas igra doma, kjer se počuti najbolj udobno. Naj igra in se pokaže v ligi prvakov ter na svetovnem prvenstvu.V nasprotnem primeru ne bo nič drugega kot še en igralec. Ko bo igral na takšnih tekmah, se bo primerjal z igralci, kot so Cruyff, Maradona ali Pele. Messi igra, ko mu pustijo igrati. Zelo lahko je igrati dobro, ko ti gre na domačem igrišču vse na roko,« je še dodal Gatti. Zanimivo mnenje, kajne?

Članki iz rubrike