bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

nu
nu
6 14.09.2019 19:29:29

Zahović motivira svoje nogometaše z DENARJEM! Vijoličastim za zmage v naslednjih tekmah pravo BOGASTVO!

Jurij Kodrun
NK Maribor bo odprl mošnjiček za igralce in strokovni štab.

Če bodo zmage! Športni direktor Zlatko Zahović je v nagovoru slačilnici na klubski spletni strani sporočil, da mariborski klub za ekipo pripravlja bogate premije v primeru zmag na naslednjih tekmah z Aluminijem, Triglavom, Rudarjem, Olimpijo in Muro. V igri je skupno kar 2,5 milijona evrov!

"Gremo v nov cikel z novo energijo. Igralci so v dosedanjem delu sezone odigrali 16 tekem, 8 v zahtevnih evropskih kvalifikacijah. Borili so se in odrekali za klubski uspeh, potovali na različne konce Evrope, dosegli spoštovanja vreden dosežek za slovenski klubski nogomet z uvrstitvijo v play-off. Za njih doslej ni bilo nagrad s klubske strani, zato pa bo zdaj klub pokazal spoštovanje. Poklon do tal za storjeno doslej, zdaj pa je naša obveza, da se oddolžimo. Zato smo tukaj, da vam damo vse," je pred današnjim derbijem z Aluminijem v Ljudskem vrtu na klubski spletni strani objavil Zahovič.

»Moštvo ima naše spoštovanje. Igralci so vaš in naš ponos. Kot športni direktor sporočam pred novim ciklom: igralcem vse! Današnja tekma je vredna 100.000 evrov, igralci si lahko za naslednjih pet tekem v ciklu, ki sledi, razdelijo 500.000 evrov, klubsko vodstvo pa ima zagotovljena 2 milijona evrov za premije ob končnem uspehu. Žrtvujte se, zmagujte in naredite vsako Violo srečno. Mi smo Maribor!« je še dodal.

Članki iz rubrike