nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
8 13.09.2019 18:31:08

IZOBČENI Kevin Kampl v ODMEVNEM RAZKRITJU: Imam ENO VELIKO ŽELJO, toda imam tudi dva otroka, zato ...

Profimedia
Spregovoril je Kevin Kampl.

Bil je heroj nacije, bil je idol mladih, bil je sin slovenskega naroda. In to z veliko začetnico! Zdaj pa je Kevin Kampl - izobčenec. Žal, če smemo dodati ... In nič se ne zdi, da bi bilo v prihodnje lahko kaj drugače. Sicer se je Kampl zdaj oglasil in priznal, da ima v karieri še eno veliko željo. Toda na žalost mnogih ta ni povezana s slovensko reprezentanco in morebitnim nastopom na velikem tekmovanju, marveč s klubsko sceno, na kateri zdaj brani barve RB Leipziga iz prve nemške lige.


"Kmalu bom star 29 let, pred sabo pa imam velik korak v karieri. Če odmislim obdobje, ki sem ga preživel v Salzburgu, še nisem igral v tujini. To me zanima. Imam pa tudi dva majhna otroka, ne morem kar pospraviti stvari in reči, da nekam grem. Kjer igram, se moram dobro počutiti. In v Leipzigu se," je za Mitteldeutschen Zeitung vezist razkril, da bi rad pred koncem kariere izkusil še igranje na tujem. Toda kje? Kampl je priznal: "Španija je zelo zanimiva. Nogomet tam bi mi zelo ustrezal. Tudi Italija je mikavna. Anglija prav tako. Prvi izbor bi bila vseeno španska liga." Kampl ima pogodbo s svojim klubom sicer podpisano do leta 2021, vseeno pravi, da se bo že v kratkem resno pogovoril z vodstvom svojega kluba, kako naprej. 

Vezist je imel sicer pred časom resno ponudbo iz Kitajske, a se na koncu vseeno ni preselil tja. V preteklosti se je z njim povezovalo tudi AC Milan, našel bi še kakšen klub.

Članki iz rubrike