Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
1 11.09.2019 12:02:54

RAZKRIVAMO! Kako je SLOVENSKI PRVOLIGAŠ po velikem preobratu zaslužil MILIJON EVROV

alesfevzer.com
Odlični vezist je vztrajal pri prestopu.

Adam Gnezda Čerin je po prijateljski preizkušnji mlade reprezentance proti francoski selekciji U-20 v Ljudskem vrtu začel novo poglavje v svoji karieri. V ponedeljkovem večeru je prispel v Nürnberg, kjer bo nadaljeval svojo kariero, v torek je opravil zdravniške preglede in danes prvič treniral s svojimi novimi soigralci.

Prestop slovenskega upa v ugleden nemški klub, ki trenutno resda igra v drugem kakovostnem razredu tekmovanja, naposled ni presenečenje. O možnosti takšnega scenarija se je veliko govorilo, toda Domžalčani so vztrajali pri visoki odškodnini. Nemci so bili pripravljeni plačati 500 tisoč evrov, kar je bilo za vodilne može ob Kamniški Bistrici premalo. Športni direktor Matej Oražem in sodelavci so vztrajali pri milijonu, o nižjem znesku se niso hoteli niti pogovarjati in vse je kazalo, da s poslom ne bo nič.

In kako se je potemtakem zgodba razpletla na takšen način? V zadnjih urah prestopnega roka se je zgodil velik preobrat, ki je močno presenetil tudi rumeno družino. Po kar daljšem molku so se znova oglasili Nemci z zadnjo ponudbo in bili kar naenkrat pripravljeni globoko seči v žep. Tako globoko, da so ponudbo na lepem zvišali za reci in piši 500 tisoč evrov. Sedemmestna številka pa je bila kakopak zadosten razlog, da je stekla zaključna operacija prestopa, ki si ga je nadvse želel tudi obetavni vezist, kar je prav tako v veliki meri prispevalo k sklenitvi bogatega posla … Edina slabša stran je bila ta, da se je v tistem trenutku prestopni rok v Sloveniji že zaključil in Domžalčani niso imeli priložnosti poiskati ustreznega nadomestila za mladeniča, ki je bil nadvse pomembni člen ekipe.

Članki iz rubrike