jernej damjan, taya damjan Svet24.si

VIDEO: Bo Jernej Damjan zamenjal skoke za radijski...

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. septembra

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zmrzal, jesen, listje, slana Svet24.si

Z bundami na jutranji sprehod: danes do ledišča,...

wyatt russell Odkrito.si

Wyatt Russell: Sin hollywoodskih zvezdnikov se je ...

Petra Kerčmar 01 Njena.si

Sladka skrivnost Petre Kerčmar

nusa lesar Njena.si

Poslovila se je zaradi alergije

rb
rb
1 11.09.2019 12:02:54

RAZKRIVAMO! Kako je SLOVENSKI PRVOLIGAŠ po velikem preobratu zaslužil MILIJON EVROV

alesfevzer.com
Odlični vezist je vztrajal pri prestopu.

Adam Gnezda Čerin je po prijateljski preizkušnji mlade reprezentance proti francoski selekciji U-20 v Ljudskem vrtu začel novo poglavje v svoji karieri. V ponedeljkovem večeru je prispel v Nürnberg, kjer bo nadaljeval svojo kariero, v torek je opravil zdravniške preglede in danes prvič treniral s svojimi novimi soigralci.

Prestop slovenskega upa v ugleden nemški klub, ki trenutno resda igra v drugem kakovostnem razredu tekmovanja, naposled ni presenečenje. O možnosti takšnega scenarija se je veliko govorilo, toda Domžalčani so vztrajali pri visoki odškodnini. Nemci so bili pripravljeni plačati 500 tisoč evrov, kar je bilo za vodilne može ob Kamniški Bistrici premalo. Športni direktor Matej Oražem in sodelavci so vztrajali pri milijonu, o nižjem znesku se niso hoteli niti pogovarjati in vse je kazalo, da s poslom ne bo nič.

In kako se je potemtakem zgodba razpletla na takšen način? V zadnjih urah prestopnega roka se je zgodil velik preobrat, ki je močno presenetil tudi rumeno družino. Po kar daljšem molku so se znova oglasili Nemci z zadnjo ponudbo in bili kar naenkrat pripravljeni globoko seči v žep. Tako globoko, da so ponudbo na lepem zvišali za reci in piši 500 tisoč evrov. Sedemmestna številka pa je bila kakopak zadosten razlog, da je stekla zaključna operacija prestopa, ki si ga je nadvse želel tudi obetavni vezist, kar je prav tako v veliki meri prispevalo k sklenitvi bogatega posla … Edina slabša stran je bila ta, da se je v tistem trenutku prestopni rok v Sloveniji že zaključil in Domžalčani niso imeli priložnosti poiskati ustreznega nadomestila za mladeniča, ki je bil nadvse pomembni člen ekipe.

Članki iz rubrike