Angeli Dobra karma

Kako pisati angelom, da nas bodo (u)slišali?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

anezi Njena.si

Atraktivno Anezi zavrnili na izboru pesmi za ...

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

rb
rb
1 11.09.2019 12:02:54

RAZKRIVAMO! Kako je SLOVENSKI PRVOLIGAŠ po velikem preobratu zaslužil MILIJON EVROV

alesfevzer.com
Odlični vezist je vztrajal pri prestopu.

Adam Gnezda Čerin je po prijateljski preizkušnji mlade reprezentance proti francoski selekciji U-20 v Ljudskem vrtu začel novo poglavje v svoji karieri. V ponedeljkovem večeru je prispel v Nürnberg, kjer bo nadaljeval svojo kariero, v torek je opravil zdravniške preglede in danes prvič treniral s svojimi novimi soigralci.

Prestop slovenskega upa v ugleden nemški klub, ki trenutno resda igra v drugem kakovostnem razredu tekmovanja, naposled ni presenečenje. O možnosti takšnega scenarija se je veliko govorilo, toda Domžalčani so vztrajali pri visoki odškodnini. Nemci so bili pripravljeni plačati 500 tisoč evrov, kar je bilo za vodilne može ob Kamniški Bistrici premalo. Športni direktor Matej Oražem in sodelavci so vztrajali pri milijonu, o nižjem znesku se niso hoteli niti pogovarjati in vse je kazalo, da s poslom ne bo nič.

In kako se je potemtakem zgodba razpletla na takšen način? V zadnjih urah prestopnega roka se je zgodil velik preobrat, ki je močno presenetil tudi rumeno družino. Po kar daljšem molku so se znova oglasili Nemci z zadnjo ponudbo in bili kar naenkrat pripravljeni globoko seči v žep. Tako globoko, da so ponudbo na lepem zvišali za reci in piši 500 tisoč evrov. Sedemmestna številka pa je bila kakopak zadosten razlog, da je stekla zaključna operacija prestopa, ki si ga je nadvse želel tudi obetavni vezist, kar je prav tako v veliki meri prispevalo k sklenitvi bogatega posla … Edina slabša stran je bila ta, da se je v tistem trenutku prestopni rok v Sloveniji že zaključil in Domžalčani niso imeli priložnosti poiskati ustreznega nadomestila za mladeniča, ki je bil nadvse pomembni člen ekipe.

Članki iz rubrike