nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
1 11.09.2019 08:56:19

JUNAK Verbič z opravičilom za neumnost, ki se ji ni mogel upreti: Upam, da mi ne zamerite ...

Jurij Kodrun
Prvi zaključek je bil za prste oblizniti. Ko se je iz oči v oči znašel z izraelskim vratarjem slavnega priimka (Marciano), je žogo le malce spodkopal, da je v lepem loku zletela v mrežo. V zadnji minuti je sledil še drug zaključek. Po podaji Kurtića je skočil visoko in z glavo okroglo usnje zatlačil v izraelski gol. Za nove tri točke, za norišnico na stadionu.

Benjamin Verbič je bil po sanjski ponedeljkovi tekmi v Stožicah odlično razpoložen, pred našim diktafonom je spregovoril o marsičem, med drugim tudi o potezi, zaradi katere si je prislužil rumeni karton. Dresa ne bi smel sleči, a temu se enostavno ni mogel upreti.

"Ko zabiješ tak gol za Slovenijo, enostavno pride do tega, da slečeš dres. Neverjeten občutek. Po glasovih in obrazih svojih soigralcev sem videl, da smo naredili veliko stvar, ko smo dosegli tretji zadetek in posledično osvojili tri točke," je na to temo uvodoma spregovoril Verbič, nato je sledilo še 'opravičilo'.

To je bil sicer njegov prvi rumeni karton, če bo dobil še dva, bo moral naslednjo tekmo izpustiti. "Jaz sem napadalec. Ostale so štiri tekme. Upam, da ne bom več porumenel. In upam, da mi ne zamerite, ker sem prejel rumeni karton," je v smehu dodal junak tekme z Izraelom.

Značke: verbič, slovenija, izrael

Članki iz rubrike