karleuša Svet24.si

FOTO: To je vila, v kateri živi Karleuša. Cena? ...

meghan markle_princ harry Svet24.si

Meghan in Harry sta pri kraljici padla v nemilost

zakleta hiša Svet24.si

Ali zaklete hiše v resnici obstajajo?

pogovor Svet24.si

20-letni Jure med malico s heimlichovim prijemom ...

profimedia-0314221941 Odkrito.si

Napadi panike in kako jih preprečiti

Kaja Vidmar_Kimuk_www.Urban-Babe.si Njena.si

Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle

koza bela Njena.si

Zastrupitev in smrt v šovu Ljubezen na vasi

nu
nu
1 11.09.2019 08:56:19

JUNAK Verbič z opravičilom za neumnost, ki se ji ni mogel upreti: Upam, da mi ne zamerite ...

Jurij Kodrun
Prvi zaključek je bil za prste oblizniti. Ko se je iz oči v oči znašel z izraelskim vratarjem slavnega priimka (Marciano), je žogo le malce spodkopal, da je v lepem loku zletela v mrežo. V zadnji minuti je sledil še drug zaključek. Po podaji Kurtića je skočil visoko in z glavo okroglo usnje zatlačil v izraelski gol. Za nove tri točke, za norišnico na stadionu.

Benjamin Verbič je bil po sanjski ponedeljkovi tekmi v Stožicah odlično razpoložen, pred našim diktafonom je spregovoril o marsičem, med drugim tudi o potezi, zaradi katere si je prislužil rumeni karton. Dresa ne bi smel sleči, a temu se enostavno ni mogel upreti.

"Ko zabiješ tak gol za Slovenijo, enostavno pride do tega, da slečeš dres. Neverjeten občutek. Po glasovih in obrazih svojih soigralcev sem videl, da smo naredili veliko stvar, ko smo dosegli tretji zadetek in posledično osvojili tri točke," je na to temo uvodoma spregovoril Verbič, nato je sledilo še 'opravičilo'.

To je bil sicer njegov prvi rumeni karton, če bo dobil še dva, bo moral naslednjo tekmo izpustiti. "Jaz sem napadalec. Ostale so štiri tekme. Upam, da ne bom več porumenel. In upam, da mi ne zamerite, ker sem prejel rumeni karton," je v smehu dodal junak tekme z Izraelom.

Značke: verbič, slovenija, izrael

Članki iz rubrike