nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

STA
STA
6 03.09.2019 17:47:48

URADNO! Simon Rožman NI VEČ trener Domžal

Martin Metelko
Kar smo napovedali, se je uresničilo. Pri dvakratnih prvakih so tudi uradno potrdili, da so se z dozdajšnjim trenerjem razšli.

Šestintridesetletni strateg je funkcijo vodenja prve ekipe prevzel 1. septembra 2016, ko je zamenjal Luko Elsnerja. Od takrat je Domžale vodil na 134 tekmah ter zbral 67 zmag, 32 remijev in 35 porazov.

"Menim, da smo v treh letih naredili izjemno delo. Na vseh ravneh delovanja smo se približali najboljšima kluboma v Sloveniji, odigrali 16 evropskih tekem, osvojili pokal Slovenije, se zelo razvili in hkrati občutno napredovali. Mislim, da smo s sodelavci postavili prepoznaven model igre in imeli svoj DNK, ki je poznan in cenjen tudi širše," je v sporočilu za javnost zapisal Rožman.

Dodal je, da v začetku sezone ne dosegajo želenih tekmovalnih rezultatov, "zato je odhod z mesta glavnega trenerja članske ekipe moja dolžnost in odgovornost, ki jo nosim do kluba. Jaz odgovarjam za rezultate, v tem trenutku pa je potrebno nekaj spremeniti".Športni direktor Matej Oražem je priznal, da je ta odločitev določen šok, "vendar jo moramo iz spoštovanja do njega in do vsega, kar je naredil za NK Domžale, sprejeti, se z njo sprijazniti in najti najboljšo možno pot naprej".

"Simon je eden izmed trenerjev, ki je v klubu pustil največji pečat s svojim delom, odnosom do dela in sodelavcev ter s svojim karakterjem. Čeprav smo razočarani, da se del naše zgodbe zaključuje, smo ponosni na skupno delo in uspehe ter hvaležni, da smo imeli možnost skupnega delovanja. Simon bo najprej odšel na prepotreben dopust, nato pa so mu vrata našega kluba vselej odprta in obojestranska želja je, da sodelovanje nadaljujemo v drugačni vlogi. V kakšni točno, bo pokazal čas," je še povedal Oražem.

V Domžalah bodo ime novega stratega objavili v prihodnjih dneh.

Značke: nogomet, dp, trener

Članki iz rubrike