Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
10 03.09.2019 13:40:07

RONALDO, si ti sploh človek?! Ste videli TOLE? Kamere razkrile NEKAJ NOREGA, Cristiano je ... (foto)

Neverjetna podrobnost s tekme Juventus - Napoli.

Stara dama je po norem razpletu slavila 4:3, ena od italijanskih televizij pa je v teh dneh pokazala neverjeten dosežek, ki je v 15. minuti srečanja uspel Cristianu Ronaldu. Televizijski kolegi so se namreč lotili analize enega od protinapadov Juventusa, saj se jim je zdelo, da je v njem portugalski super zvezdnik nenavadno hitro prišel z ene na drugo stran igrišče. Hitreje kot vsi ostali in celo hitreje, kot je tekla žoga. Izkazalo se je, da ni bilo samo nenavadno hitro, temveč kar noro. 

Natanko 92 metrov je Ronaldo pri povprečni hitrosti nekaj več kot 33 kilometrov na uro pretekel v pikici manj kot 10 sekundah. Po travi, v kopačkah in ob dejstvu, da je zadnja dva metra nekoliko zavrl, da bi ostal v nedovoljenem položaju. In, kar je najbolj pomembno, pri 34 letih! "Resda sem 2 leti starejši od Messija, toda mislim, da sem videti dobro za svoja leta in morda se bova res upokojila skupaj," je Portugalec dejal pred dnevi v Monte Carlu. Ta tek pa kaže tudi to. 

Za tiste, ki tega niste ugotovili sami, seveda velja dodati, da predvsem za bele šprinterje vsak dosežek, pri katerem v manj kot 10 sekundah pretečejo 100 metrov -  na stezi in v polni opremi - velja za nekaj izjemnega. Očitno se poznajo treningi, ki jih je Ronaldo to poletje opravil s Francisom Obikwelujem, rojenim Nigerijcem, ki pa je pozneje v svoji karieri vrhunskega šprinterja zastopal Portugalsko. 

Značke: ronaldo, tek, juventus, napoli

Članki iz rubrike