pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
33 30.08.2019 08:33:25

Milanič POBESNEL po koncu tekme! Ne boste verjeli, na katerega igralca je bil JEZEN! In zakaj!

Jurij Kodrun
Mariborski trener Darko Milanič je bil po koncu tekme z Ludogorcem jezen na enega svojega varovanca.

Maribor je na včerajšnji povratni tekmi 4. kroga kvalifikacij za ligo Europa v Ljudskem vrtu odigral neodločeno (2:2) proti bolgarskemu prvaku Ludogorcu in izpadel zaradi pravila o golu v gosteh. Prva tekma se je v Razgradu namreč končala z 0:0. 

Vijoličasti so po prvem polčasu zaostajali že z 0:2, nato v drugem prišli do izenačenja, a zmanjkalo je sreče, časa, moči za tretji, zmagoviti zadetek Maribora. Darko Milanič je bil po tekmi ponosen na svoje varovance, a hkrati tudi besen. Zakaj? 


Razjezil ga je Mitja Viler. Levi bočni branilec si je ob koncu tekme vzel dva prosta strela, iz katerih je poslal obupna predložka v kazenski prostor Ludogorca. Pri prvem prostem strelu je zadel živi zid, pri drugem ni uspel žoge poslati preko prvega obrambnega igralca Ludogorca. Na vprašanje, zakaj je prosta strela izvajal Mitja Viler in ne Rudi Požeg Vancaš, ki je nekaj minut poprej navsezadnje dosegel zadetek, je Milanič odgovoril zelo iskreno. 

"Dobro vprašanje. Dobro vprašanje! Zakaj? Čeprav sem bil zelo blizu, me fantje niso slišali. Pričakoval sem, da jih bo izvedel Rudi. On je zabil zadetek. Vzemi žogo, imaš samozaupanje! Pred tem je Viler zadel zid iz zelo lepe pozicije, ko smo imeli polno prostora. Tako da … V nogometu, v športu se dogajajo odločitve, ki niso primerne za ta trenutek. Škoda. Res škoda," je nejeverno zmajeval z glavo Milanič. 

Po drugem prostem strelu Vilerja, že v 93. minuti, je Milanič na klopi zelo jezno reagiral. "Zmeraj je cilj poslati žogo preko teh prvih, potem je ogenj v hiši. Tam noter v cono moraš podati, ne pa neko žogo, ki jo branilci, ki so postavljeni v prvih prostorih, zlahka odbijejo. To je cilj in bo zmeraj cilj. Res škoda, da nam ni uspelo, ker smo imeli lepo priložnost," je še dodal Milanič. 

Članki iz rubrike