Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
4 23.08.2019 11:06:43

VELIKO RAZKRITJE v FAZANERIJI! S tem se mnogi NE MOREJO pohvaliti …

Grega Wernig
V soboškem prvoligašu so za aktualno sezono postavili trdne temelje.

Nogometaši Mure se lahko na začetku prvenstva pohvalijo z odličnimi dosežki, na dozdajšnjih petih tekmah so trikrat zmagali in dvakrat igrali neodločeno. "Res so res odlični, poleg tega ne smemo zanemariti, da smo vmes igrali v kvalifikacijah za ligo Europa. In tudi to je bržčas prispevalo k temu, da v Celju denimo nismo zadržali prednosti dveh golov iz prvega polčasa, poleg tega takrat ekipa še ni bila dokončno sestavljena. Začetek je gotovo obetaven, toda prvenstvo je še dolgo. Ne smemo se zadovoljiti s tem, kar smo dosegli do zdaj, temveč moramo ohraniti dozdajšnjo miselnost in še naprej naporno delati. Veseli me, da je ekipa zagnana. Prizadevamo si ji zagotoviti čim boljše pogoje s ciljem, da bi bila edina skrb igralcev dosegati kar se da dobre rezultate," pravi podpredsednik in hkrati športni direktor Mure Denis Rajbar.

Tudi klubski temelji so trdni. Zelo trdni, ključnega pomena je, da so ustvarjeni pogoji za nemoteno delovanje. Številni klubi se s tem ne morejo pohvaliti. "Finančno smo preskrbljeni, proračun za to sezono je zagotovljen, tako da me v naslednjem letu dni 15. v mesecu ne bo bolela glava," se je nasmejal najtesnejši sodelavec predsednika Roberta Kuzmiča.

Medtem je ravnica v ljubljanskem filmu, v soboto bodo muraši gostovali v Stožicah, kjer jih je lanskega novembra spodbujalo okrog 2000 navijačev. Črno-beli invaziji na prestolnico se je čudila in jo občudovala vsa Slovenija, v soboto se obetajo podobni prizori. "Mislim, da nas bo proti Olimpiji spodbujalo vsaj 1500 navijačev. Prepričan sem, da jih bo toliko," je poudaril Denis Rajbar.

In kakšna je njegova napoved za spopad na največjem stadionu na sončni strani Alp? "Tega me v prihodnje niti ne sprašujte več. Smo tekmovalni, ambiciozni, vedno in povsod želimo zmagati. Ljubljana ni izjema," je odvrnil snovalec kadrovske politike v Fazaneriji. "In bomo …" je smehljaje pristavil in zaključil: "Ozračje v ekipi je mirno, igralci so osredotočeni na svoje delo, konkurenca se stopnjuje. Smo v dobrem stanju in verjamem, da imamo pravšnje temelje za želeni dosežek."

Članki iz rubrike