nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
7 02.08.2019 08:23:49

Kaj ima MARIBOR, česar nima OLIMPIJA?! Hadžić z izbranimi besedami o - MILANIČU! Po derbiju je vedel, zakaj ...

Martin Metelko
Safet Hadžić je Mariboru vnovič zaželel kar največ sreče v Evropi in spregovoril tudi o tem, kaj imajo vijoličasti več od drugih, da so tako uspešni v mednarodnih tekmovanjih.

Po črnem četrtku je od štirih slovenskih klubov v Evropi ostal le še Maribor, po Muri sta se od lige Europa poslovila še Olimpija in Domžale. Vprašanju, kaj ima Maribor, kar nimajo drugi, da je neprimerno uspešnejši v mednarodnih tekmovanjih, se Safet Hadžić po porazu Olimpije na povratni tekmi s turškim klubom Malatyspor pričakovano ni mogel izogniti. "Zagotovo ima Maribor predvsem izkušnje," je trener zmajev izstrelil kot iz topa, toda to še ni bilo vse.

"Strateško se znajo pripraviti na Evropo. Ne bom rekel, da se mi ne znamo. Tudi mi smo bili ne glede na vse blizu temu, da bi šli po poti Maribora. Ampak če v treh dneh na dveh tekmah dobiš dva rdeča kartona, je težko igrati. Porabiš ogromno moči. Saj taktično smo dobro stali, ampak proti tako kvalitetnim ekipam se je težko braniti z enim manj. Maribor pa … Darko Milanič je po derbiju dobro rekel, da je on že videl nekaj v teh 0:0. Govoril je, da so dobro stali. In očitno so dobro stali tudi na Švedskem. Res bi jim čestital. Vsa čast. Veselim se prihajajočih tekem," je Hadžić vnovič poudaril, da Štajercem v Evropi želi kar največ sreče.

Članki iz rubrike