Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
26.07.2019 12:02:38
Deli članek:

IZJEMNA PRILOŽNOST! Pridite na KAMP OLIMPIJE, ob pravočasni prijavi pa tudi – BREZPLAČNI DRES!

Martin Metelko

Nogometna akademija Olimpija v Čatežu organizira tradicionalni kamp za mlade.

Tudi letos nogometni klub Olimpija vse nadobudne nogometaše vabi na svoj kamp v Čatežu ob Savi. "Trenerska ekipe Nogometne šole Olimpija s sodelavci vabi nadobudne nogometaše iz vseh koncev in krajev na tradicionalni kamp. Na voljo sta dva termina, od 18. do 23. in od 25. do 30. avgusta. Lokacija kampa je izjemna. Terme Čatež ponujajo odlične pogoje, tako za trening kot zabavo. Na novih igriščih del svojih priprav opravlja tudi članska ekipa Olimpije. Za vrhunsko izvedbo vadbe bodo skrbeli priznani trenerji, ki jim bo poveljeval vodja kampa in direktor Nogometne šole Olimpija do U14 Hajro Rizvić in povabljeni strokovnjaki iz širše regije," so sporočili iz ljubljanskega kluba.

Cena kampa je 320 evrov (poln penzion, treningi 2x na dan, zanimiva predavanja, kopanje na kopališčih Term, darilo: dres in žoga, animacija, …). Člani naše nogometne šole imajo 10% popust, prav tako priznamo popust otrokom iz istih družin. "Ponujamo tudi možnost obročnega odplačevanja. V mesecu juliju je stekla posebna akcija. Vsak, ki se bo do 1.8. prijavil na kamp, bo avtomatično sodeloval v nagradni igri za pridobitev Olimpijinega dresa," so dodali pri Olimpiji.

Prijave zbirajo na elektronski naslov zmajcki@olimpijaljubljana.com in na telefonsko številko 040 /811-503 (g. Rizvić): "Pohitite, na voljo je le še nekaj prostih mest. Rok prijave je 1.8.2019. Vabljeni otroci od 5. do 14. leta starosti."