ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
6 16.07.2019 12:50:09

To bo ZELO ODMEVALO! Darko MILANIČ je vendarle spregovoril o SODNIKIH: Upam, da ste videli ...

Grega Wernig
Darko Milanič je z nekajdnevno zamudo spregovoril o porazu Maribora na domači tekmi s Triglavom.

Po sobotni tekmi med Mariborom in Triglavom nihče iz tabora vijoličastih ni bil na voljo za kakršne koli izjave, še trener Darko Milanič se ni pojavil na novinarski konferenci. Pri Mariboru so bili besni zaradi sodniških odločitev in prepričani, da so bili na tej tekmi zelo okradeni. Primorec na klopi Maribora je pred tekmo z islandskim Valurjem spregovoril tudi o teh dogodkih.
"Načrt proti Triglavu je imel smisel, vendar se nam je skozi tekmo, ki nam je pobrala veliko energije, zgodilo veliko stvari. Od regularnega zadetka naprej. Kdor razume ali želi razumeti, bo vedel, da je drugače, če tekmo začneš z 1:0. V drugem polčasu smo bili blizu drugemu golu. Fantje so pokazali veliko željo po zmagi, ampak veliko stvari nam je šlo mimo," je o poteku tekme v Ljudskem vrtu, ki se je končala z zmago Triglava z 2:1, povedal Milanič.



Kaj pa mariborske kritike na sojenje? "Nisem prišel sem, da bi... Ste si pogledali posnetke? Upam, da ste zaključili tako kot mi. Bilo je izredno število napak, ki so ključno vplivale na razvoj tekme. Pred 14 dnevi smo dobili video o spremembah, ki ste ga videli tudi vi. Hitro se je pokazalo, da so bile storjene res velike napake po našem mnenju in smo se odločili, da ne bomo govorili o tem. Klub se je naslednji dan odzval."

Članki iz rubrike