IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

ba
ba
2 16.07.2019 09:10:37

Zapis, ki je GANIL REGIJO: Mihajlović ji je REŠIL ŽIVLJENJE, zdaj bi mu ona pomagala. A ne more ...

Reuters
Siniša Mihajlović še naprej dobiva spodbude od vsepovsod, čustveno sporočilo mu je poslalo tudi dekle, ki ji je pred 19. leti omogočil operacijo srca.

V soboto je kot strela z jasnega udarila informacija o bolezni Siniše Mihajlovića. Nogometni svet je šokiran. Srbski strokovnjak ima levkemijo, danes bo začel s prvimi terapijami, toda kljub temu ostaja trener Bologne. V času, ko bo v bolnišnici, bo nenehni stik z ekipo ohranjal prek video povezave, na tak način bo vodil tudi treninge.

Spodbuda prihaja z vseh strani, sicer pa je znano, da Siniša Mihajlović pogosto priskoči na pomoč pomoči potrebnim. Pred 19 leti je denimo namenil denar za operacijo srca deklici iz Podgorice. Nikolini Radunović je tako rešil življenje, zdaj je svojemu rešitelju poslala nadvse čustveno sporočilo.

"Jutro, 13. julija 2019 … Prva novica, ki jo berem, je povezana s Sinišo Mihajlovićem. 'Bolan je,' pravijo, 'vodi življenjsko bitko'. Moj Siniša? Siniša, katerega fotografija zavzema zaslon mojega telefona? Ta Siniša, Mihajlović Siniša – človek, nogometaš, dobrotnik, oče, mož in veličina v vsakem pogledu. Pred 19 leti si mi omogočil življenje. Omogočil si mi to, kar sem zdaj, da živim življenje, ki ga živim, da korakam po poteh, po katerih korakam, da čutim, želim, ljubim – tebe morda najbolj.

Rada bi, da bi ti lahko pomagala, kot si ti pomagal meni. Rada bi, da bi te lahko obiskala, kot si to počel ti. Ampak ne morem. Moja edina pomoč bo v molitvah – za še eno tvojo zmago. Prosila bom boga, v katerega oba verjameva. V upanju, da te ne bo prikrajšal za svojo milost … V upanju, da ne bo pozabil tvoje velikodušnosti in da ti bo ponudil roko, tako kot si jo ti ponudil tisočim ljudem v svojih 50 letih," je na svojem facebook profili zapisala Nikolina.

mihajlovic

Članki iz rubrike