franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 14.07.2019 15:37:35

Kakšna RAZLIKA: TOLIKO naj bi zaslužil TRENER angleškega premierligaša!

vszi
Po koncu sezone so pri Newcastlu ostali brez trenerja.

Rafa Benitez, ki je s srakami v pretekli sezoni osvojil 13. mesto in jih na ta način uspel obdržati v premier ligi, se je poslovil od kluba in kariero nadaljuje v kitajskem Dalian Yifangu. Zato so morali odgovorni pri Newcastlu najti njegovega naslednika, in očitno so ga našli, čeprav bo na uradno imenovanje potrebno še počakati.

Kot vse kaže bo novi trener na klopi črno-belih postal Steve Bruce. Nekdanji kapetan Manchester Uniteda, za katerega je igral devet let, je trenutno še trener Sheffield Wednesdayja. V dolgi karieri pa je izkušeni 58-letni strokovnjak vodil še Sheffield United, Huddersfield, Wigan, Crystal Palace, Birmingham, Sunderland, Hull City in Aston Villo.


Bruce naj bi si želel prevzeti Newcastle, saj njegova družina izvira s tega območja, zato naj bi bil pripravljen tudi na precej nižjo plačo, kot jo je imel njegov predhodnik. Še več, postal naj bi celo najslabše plačani trener v premier ligi.

Njegova letna plača naj bi tako znašala milijon funtov, kar je približno 1,12 milijona evrov. Verjetno bi pogodba utegnila vsebovati tudi kar nekaj dodatkov, ki naj bi bili vezani na rezultate, a vseeno. Če omenimo, da je Benitez pred njim zaslužil kar šestkrat več (6,7 milijona evrov), potem je jasno, kako 'nizke' prejemke bi imel Bruce.

Lastnik kluba Mike Ashley varčuje na vseh področjih, niti ne kaže želje, da bi klub dvignil na še višjo raven. To mu zamerijo navijači, s katerimi je v zelo slabih odnosih. Prav tako pa je bilo pomanjkanje ambicij eden izmed glavnih razlogov za Benitezov odhod.

Članki iz rubrike