Govorica telesa Dobra karma

Energijska napoved: mlaj prinaša prelomnico v ...

meghan markle, princ harry Svet24.si

Meghan je razlagala, da je kraljica Elizabeta ne ...

berlocnik podpis sarec pocivalsek vlada sta Reporter.si

Sporni Petrolov posel v Rusiji ali kako ...

opozorilo, casalpusterlengo, koronavirus Svet24.si

Okuženi, čeprav niso bili na Kitajskem! V ...

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Slovenska glasbenika spet postala starša

rb
rb
1 12.07.2019 17:24:44

ETIEN VELIKONJA zavrnil SOSEDE in čaka na BOGASTVO

Jurij Kodrun
Si predstavljate, da bi Etien Velikonja igral v drugem kakovostnem razredu tekmovanja na sončni strani Alp? Pri 30 letih! Čeprav je še vedno član Gorice, jih ni malo, ki si takšnega scenarija ne morejo zamisliti, po naših informacijah se izkušeni napadalec spogleduje s tujino.

Po neslavnem mejniku goriškega prvoligaša se je pričakovano zgodilo že kar nekaj kadrovskih premikov. Na trenerski stolček je spet sedel Borivoje Lučić, modro-belim bosta pri želeni vrnitvi pomagala Luka Volarič in Darko Marjanović, nekdanji člani štirikratnih prvakov pa so postali Grega Sorčan, Andrija Filipović, Uroš Celcer, Adel Halilović, Jani Curk in Vladimir Oršolić, prav tako kot Amel Džuzdanović, ki po posodi v Ajdovščini ni podaljšal sodelovanja, medtem ko je Alen Jogan sklenil profesionalno kariero.

Bržčas lahko v bližnji prihodnosti pričakujemo še nekaj sprememb, oči so pri tem uprte zlasti v Etiena Velikonjo. Bo svojemu klubu pomagal tudi na drugoligaškem prizorišču? Številni so prepričani, da ne bo in da se bo že kmalu odpravil novim izzivom naproti, bržčas jih bo našel v tujini.
Izvedeli smo, da je imel nedavno na mizi konkretno ponudbo novega hrvaškega prvoligaša Varaždina, ki pa za Etiena Velikonjo ni bila dovolj mikavna, zato se ni preselil k južnim sosedom, razlog pa je dokaj preprost. Klub iz baročnega mesta si pretirano bogatih pogodb v tem trenutku ne more privoščiti, zato pa si jih lahko tisti na Kitajskem in v Združenih arabskih emiratih. In dobili smo namig, da naj bi obstajala precejšnja verjetnost, da bo napadalec, ki je v prejšnji sezoni na 16 tekmah za Gorico dosegel osem golov, kariero nadaljeval v najštevilčnejši deželi na svetu ali v z nafto bogati obmorski puščavski državi. Kaj oprijemljivejšega naj bi bilo znanega v prihodnjih dneh, na razplet zgodbe menda čakajo tudi na Bonifiki ...

Članki iz rubrike