zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 04.07.2019 13:50:06

Nekdanji SEKS SIMBOL s hudimi obtožbami na račun francoskega nogometaša: Poglejte, kaj mi je storil! (video)

Nekdanja kanadska televizijska zvezdnica s hudimi obtožbami na račun nekdanjega izbranca.

Pamela Andrson in francoski nogometaš Adil Rami sta bila ljubljenca tabloidov in rumenega tiska, pred kratkim pa se je ta velika ljubezen končala. Svetu je to sporočila kar prek družabnega omrežja. Kanadska zvezdnica je v zapisu na instagramu Ramija med drugim obtožila, da jo je varal. "Zadnji dve leti mojega življenja sta bili ena velika laž. Bila sem prevarana, zavedena sem bila, da gre za veliko ljubezen. Uničena sem, ko sem v zadnjih dveh dnevih spoznala, da je živel dvojno življenje. Včasih se je šalil na račun drugih igralcev, ki so imeli ljubice v isti ulici kot žene. O njih je govoril, da so pošasti... Vsem je lagal. Kako je možno, da nadzoruje srca dveh različnih žensk... On je pošast..." je med drugim zapisala 51-letna Kanadčanka, ki pa je zdaj šla še korak dlje.

Z javnostjo je delila posnetek, na katerem je bila na obisku pri zdravniku, ki ji je moral oskrbeti zlomljeno roko. Rami naj bi jo večkrat grobo prijel za roko in jo stiskal, v enem trenutku pa je čutila in slišala pok. Zdravnikom se je sprva bala povedati po resnici in trdila, da ima artritis. Kot dokaz je predložila tudi račune za opravljene zdravstvene storitve in dodala, da je bil pretirano ljubosumen.

Na vse skupaj se je odzval nogometaš Marseilla, ki je med drugim sporočil: "Bom popolnoma preprost in jasen. Kot sem že dejal, ne bom komentiral življenja s Pamelo. Rad bi samo razčistil, da so vse te trditve in obtožbe o nasilju popolnoma izmišljene in neresnične. Če mi je želela škodovati, je izbrala prav pot. Ve, kako zelo sem proti nasilju nad ženskami."

roka

anderson

Značke: rami, pamela

Članki iz rubrike