gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ro
ro
0 02.07.2019 11:29:49

V FAZANERIJI se bo zgodila REVOLUCIJA! Začelo se je odštevanje …

Aleš Cipot/Fotolens
Na soboškem stadionu se obeta sprememba.

V začetku tedna je bil v Murski Soboti napovedan prihod delegacije Uefe. Na neki način inšpekcije, ki bi si morala ogledati stadion in oceniti, ali je Fazanerija po 'kozmetičnih popravkih', ki jih je doživela v prejšnjih dneh, primerno prizorišče za organizacijo tekme na evropski ravni. Toda obisk se vendarle ni zgodil. »Pregled je prestavljen na prihodnji ponedeljek,« je pojasnil športni direktor Mure Denis Rajbar.

Zelena-luč za organizacijo tekme z Maccabijem v prvem krogu kvalifikacij za ligo Europa (18. julija) torej še ni prižgana, a prodaja vstopnic za obračun z Izraelci je kljub temu že stekla. Še v torek samo za lastnike sezonskih vstopnic, od srede bodo na voljo za vse ostale, toda kaj če dovoljenja naposled ne bo in bo treba iskati novo rešitev? "A ste nori?" je kar bruhnilo iz Denisa Rajbarja. "Ne, kaj takega ne pride v poštev. Verjamem, da se to ne bo zgodilo. Prepričan sem o tem. Opravili smo, kar smo morali. Ne dvomim, da bo vse v redu. Da bo tako, kot mora biti. Na kaj drugega nočem niti pomisliti," je nadaljeval snovalec soboške kadrovske politike.

Finančni vložek za popravke na stadionu je okrog 130 tisoč evrov, v kar je všteta tudi nekoliko bolj na neki način srednjeročna naložba, ki se bo uresničila v prihodnjih mesecih. Na nek način se obeta barvna revolucija. Fazanerija bo dobila nove sedeže, modri, zeleni in oranžni bodo preteklost, edini dve barvi bosta logično – črna in bela!

Članki iz rubrike