franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

jb
jb
1 02.07.2019 10:45:57

Takrat bo jasno vse o PREVZEMU OLIMPIJE! To je datum, ki si ga morate zapomniti ...

V zadnjih dneh so se v javnosti pojavile številne takšne in drugačne informacije o načrtovanem prevzemu Olimpije s strani Italijana Gabrieleja Nardina.

Nekatere so bile pravilne, druge manj natančne, kot pribito pa drži naslednje: Olimpija bo vsaj delno prešla v Nardinove roke, ko bo slednji vplačal prvi del dogovorjene kupnine. Toda kdaj se bo to zgodilo? No, če redno berete našo tiskano izdajo Ekipa SN, to že veste. Pred časom, ko so kolegi ekskluzivno razkrili podrobnosti posla med Nardinom in Milanom Mandarićem, so zapisali tudi tale datum: 10. julij 2019.

To je rok, do katerega mora Nardin vplačati tri milijone evrov, kar je polovica zneska, ki ga mora plačati Mandariću za prevzem Olimpije. Potem bo moral plačati še enkrat toliko, in sicer do konca septembra. Do takrat se Mandarić še ne bo povsem umaknil iz kluba, v prvi vrsti zato, ker je del dogovora z Nardinom povezan tudi s tem, da bo izkupiček od poletne prodaje nogometašev šel na račun zdajšnjega predsednika Olimpije. Skratka, naj se odštevanje začne. Do velikega poka, do menjave oblasti? Zdaj je vse odvisno od Nardina.

Značke: olimpija, nardin

Članki iz rubrike