zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
3 29.06.2019 14:01:28

Nova IZJEMNA OKREPITEV DOMŽAL! Ali Slovenija dobiva TRETJEGA KANDIDATA ZA NASLOV!?

Jurij Kodrun
Domžale še naprej zelo všečno zlagajo igralski mozaik.

Potem ko so konec preteklega delovnega tedna Domžalčani udarili z nakupom za slovenske razmere zvezdniškega vratarja Gorice Gregorja Sorčana, so danes pripeljali še enega igralca, ki je močno opozoril nase v slovenski ligi. Iz Krškega je v rumeno družino prišel francoski vezist Marco da Silva, ki ima 23 nastopov v francoski prvi ligi, med drugim pa je znan po odličnem izvajanju prostih strelov. 27-letnik je v Krškem odigral 38 tekem v slovenski ligi.

"Odločitev, da se pridružim Domžalam, je bila relativno preprosta. Vem, da moštvo vodi izjemen trener, ki me je navdušil s svojim pogledom na nogomet. Na splošno sem o klubu slišal veliko pozitivnih stvari, pa tudi na zelenici, takrat še v vlogi tekmeca, sem imel sam možnost spoznati, da se tukaj res dobro dela. Veselim se nastopanja v rumenem dresu, želja pa je seveda boj za vrh in priti čim dlje v Evropi," je po podpisu dveletne pogodbe za uradno klubsko spletno stran dejal Francoz. 

Prvi zvezdnik Domažl Senijad Ibričić je v zaključku prejšnje sezone dejal, da si želi osvojiti naslov slovenskega prvaka in da bo to skušal storiti v dresu Domžal. Kdo ve, morda je vedel, o čem govori. O sestavljanju zelo dobro vodene ekipe in aktualni klubski politiki se nekateri že sprašujejo, ali Slovenija dobiva tretjega kandidata za naslov oziroma ali bi se Simon Rožman s svojimi Domžalami lahko enakovredno kosal z Mariborom in Olimpijo.    

Članki iz rubrike