nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
10 23.06.2019 10:54:41

Znan je dan PRODAJE OLIMPIJE?! In to je KUPEC! Vse odločeno, vse jasno?! TU SO PODROBNOSTI ...

Jurij Kodrun
Olimpija že naslednji teden v roke novega lastnika?

Čeprav je Siol pred dnevi razkril precej obremenjujočo preteklost potencialnega novega lastnika Olimpije, se vse bolj zdi, da je le vprašanje časa, kdaj bo Gabriele Nardin prevzel klub iz Ljubljane. Kot poroča časnik Delo, bi do prevzema kluba iz prestolnice dejansko lahko prišlo že naslednji teden! Kot je ekskluzivno razkrila Ekipa SN, sta se Nardin in Milan Mandarić dogovorila za posel, ki bo slednjemu sprva prinesel tri milijone evrov, potem še tri dodatne. Hkrati naj bi Mandarić v tem prestopnem roku dobil ves denar od prodaje nogometašev.

"Če ne bo v zadnjem trenutku odstopa od dogovora, bo prihodnji teden (neuradno v četrtek) Milan Mandarić sklenil štiriletno športno-poslovno poglavje pri ŠD NK Olimpija Ljubljana. Njegov naslednik naj bi prišel iz zamejstva iz Italije in ga upodablja poslovnež Gabriele Nardin," so zapisali pri časniku Delo in dodali, kar je pisala že Ekipa SN, da Mandarić čaka le že to, kdaj bo Nardin nakazal prvi obrok denarja za prevzem Olimpije.

Mandarić je sicer prvi mož zmajev od poletja 2015 dalje, ko je Olimpijo odkupil od Izeta Rastoderja. Potem je osvojil dva naslova državnega prvaka in tudi dve pokalni lovoriki, v Evropi pa se mu ni uspelo prebiti čez kvalifikacije ali lige prvakov ali lige Europa.

Članki iz rubrike