renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za torek, 23. julija

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

natakar Svet24.si

Pomanjkanje kadra: Natakar, »špricar«, prosim! ...

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

kosovar in ema Njena.si

Rasema 37-letnikovih poljubov ne more pozabiti!

nu
nu
10 23.06.2019 10:54:41

Znan je dan PRODAJE OLIMPIJE?! In to je KUPEC! Vse odločeno, vse jasno?! TU SO PODROBNOSTI ...

Jurij Kodrun
Olimpija že naslednji teden v roke novega lastnika?

Čeprav je Siol pred dnevi razkril precej obremenjujočo preteklost potencialnega novega lastnika Olimpije, se vse bolj zdi, da je le vprašanje časa, kdaj bo Gabriele Nardin prevzel klub iz Ljubljane. Kot poroča časnik Delo, bi do prevzema kluba iz prestolnice dejansko lahko prišlo že naslednji teden! Kot je ekskluzivno razkrila Ekipa SN, sta se Nardin in Milan Mandarić dogovorila za posel, ki bo slednjemu sprva prinesel tri milijone evrov, potem še tri dodatne. Hkrati naj bi Mandarić v tem prestopnem roku dobil ves denar od prodaje nogometašev.

"Če ne bo v zadnjem trenutku odstopa od dogovora, bo prihodnji teden (neuradno v četrtek) Milan Mandarić sklenil štiriletno športno-poslovno poglavje pri ŠD NK Olimpija Ljubljana. Njegov naslednik naj bi prišel iz zamejstva iz Italije in ga upodablja poslovnež Gabriele Nardin," so zapisali pri časniku Delo in dodali, kar je pisala že Ekipa SN, da Mandarić čaka le že to, kdaj bo Nardin nakazal prvi obrok denarja za prevzem Olimpije.

Mandarić je sicer prvi mož zmajev od poletja 2015 dalje, ko je Olimpijo odkupil od Izeta Rastoderja. Potem je osvojil dva naslova državnega prvaka in tudi dve pokalni lovoriki, v Evropi pa se mu ni uspelo prebiti čez kvalifikacije ali lige prvakov ali lige Europa.

Članki iz rubrike