mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 19.06.2019 21:45:40

Ekipa BIVŠEGA IDOLA Maribora porazila Olimpijo, za zmaje tudi KONTROVERZNI sin Mamićevega gostitelja! (foto)

Jurij Kodrun/M24.si
Olimpija je odigrala prvo prijateljsko tekmo.

Agim Ibraimi, nekdanji zvezdnik Maribora, Zeni Husmani, bivši član Domžal, in njuni soigralci iz vrst makedonskega prvaka Shkëndije so bili premočni za Olimpijo na prvi prijateljski tekmi Ljubljančanov med pripravami na novo sezono. Obračun je bil odigran v Lescah, zmaji so ga zaprli za javnost, a vsega niso mogli skriti. Recimo tega, da si je dres Olimpije nadel tudi Mario Vasilj, prvi nogometaš Dinama, ki so ga Zagrebčani poslali v slovensko prestolnico. Vasilj je centralni napadalec, ki je svoj čas igral za Krko in Radomlje, toda v Sloveniji se ni ravno proslavil. V pretekli sezoni je bil posojen Sesvetam, za katere je zabil sedem golov. Zdaj si je nadel dres Olimpije s številko 44 in zaigral proti Makedoncem. Ni nepomembno: njegov oče je lastnik hotela, v katerem na begu pred hrvaško roko pravice biva kontroverzni Zdravko Mamić. Torej tam, kjer se je nedolgo tega mudil Milan Mandarić. Pa naj to pomeni, karkoli pomeni ...

Dodajmo, da je za Olimpijo zaigral tudi Milan Basrak, srbski napadalec, ki se te dni prav tako mudi v zmajevem gnezdu. O tem, za kakšnega napadalca gre, smo poročali že pred dnevi. Proti Makedoncem se je dokazoval tudi Denis Šme, ki uradno še vedno ni novi član Olimpije.
Shkëndija je sicer edini gol na tekmi zabila že po petih minutah, Olimpija je dejansko začela zares igrati šele v drugem polčasu, ko je v igro prišel tudi Stefan Savić.

Postava Olimpije: Orbanić, Andrejašič, Šme, Kričković, Jurčević, Putinčanin, Jakupovič, Basrak, Vasilij, Duvnjak, Kidrič. V drugem polčasu igrali še: Mrežar, Gasser, Španja, Boakye, Paljk, Kregar, Cekici, Valenčič, Savić, Lukanović.

olimpija vasilj
Mario Vasilj v dresu Olimpije.
Jurij Kodrun/M24.si

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike