denar2 Dobra karma

Koliko denarja imamo, odloča matrica našega imena

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

aleksandra sadowska Svet24.si

FOTO: Želela je črne, zdaj je oslepela

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

chang (3) Njena.si

Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Andrej Miljković
Andrej Miljković
1 13.06.2019 08:48:04

DVAKRAT NAJBOLJŠI, ki je prepričal velikega PROSINEČKEGA: To je NOVA OKREPITEV Olimpije!

Martin Metelko
Olimpija in Dinamo bosta sodelovala, v Ljubljano prihaja nogometaš modrih iz Zagreba.

Če ne bo prišlo do nepričakovanega zapleta, bi dres Olimpije v naslednji sezoni lahko nosil tudi Luka Menalo. Gre za enega najbolj nadarjenih nogometašev v Bosni in Hercegovini, ki je trenutno član zagrebškega Dinama.

Sodelovanje med Olimpijo in Dinamom, o katerem smo v preteklosti že večkrat pisali, bo končno obrodilo sadove. In zdi se, da bo zmajem prineslo odmevno okrepitev. Ter predvsem kvalitetno. Kot so nam zaupali naši hrvaški novinarski kolegi, je prihod Menala bolj kot ne dogovorjen. Gre za 22-letnega krilnega napadalca, ki je bil pred prestopom v Dinamo dvakrat zapored izbran za najboljšega mladega nogometaša prvenstva BiH. Kot član Širokega Brijega je bil zanimiv številnim tujim klubom, bosanski mediji so v preteklosti z njim povezovali tudi Olimpijo in Maribor.


DVE TEKMI ZA ČLANSKO REPREZENTANCO BIH
Pred letom in pol je nato podpisal za Zagrebčane, ti so Širokemu Brijegu plačali odškodnino v višini 400.000 evrov, kar je za ligaški nogomet v BiH seveda zelo veliko. Na Maksimirju se Menalo še ni uspel dokazati, doslej je odigral 12 tekem, je pa boljši pečat pustil v pretekli sezoni pri Slavenu, kamor je bil posojen. Posojen bo tudi v Ljubljano in ni nemogoče, da bo trenerju Safetu Hadžiću na voljo že na jutrišnjem prvem treningu.

V Splitu rojeni nogometaš, ki ima hrvaški potni list in v Sloveniji ne bo tujec, bi lahko bil velika okrepitev za Olimpijo. Ne nazadnje je pod vodstvom kultnega Roberta Prosinečkega že odigral tudi dve tekmi za člansko reprezentanco BiH, kar priča o potencialu, ki ga premore. Pri Dinamu se je njegov razvoj sicer nekoliko ustavil, toda še vedno je mlad, in če je še nedolgo tega veljal za morda celo najbolj vročega nogometaša prvenstva BiH … Kakorkoli, v kratkem se pričakuje uradna potrditev. Ali bo Menalo edini, ki bo iz Dinama odšel v Olimpijo, bo zanimivo videti. Govori se, da ne …

luka menalo
Profimedia

Članki iz rubrike