900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ba
ba
0 09.06.2019 23:00:34

MURAŠI so se zbrali na tradicionalni večerji. Kdo je MANJKAL, kako je z OKREPITVAMI?

Aleš Cipot/Fotolens
Soboški črno-beli začeli priprave.

Nogometaši Mure so si po izjemni prejšnji sezoni pošteno zaslužili oddih, toda bil je kratek in sinoči so se Ante Šimundža ter njegovi varovanci spet zbrali na zdaj že tradicionalni večerji pred začetkom priprav. Tokrat so se družili v paviljonu Expano, kjer je črno-bele nagovoril tudi župan Aleksander Jevšek in jim še enkrat čestital za doseženo v preteklem obdobju ter jim zaželel čim več uspeha v prihajajočem. Hkrati je zagotovil, da bo Fazanerija zelo kmalu izpolnila Uefine infrastrukturne kriterije, kar z drugimi besedami pomeni, da bodo lahko Alen Kozar in soigralci kvalifikacije za ligo Europa začeli v Fazaneriji. Prav tako spodbuden je bil nastop predsednika Roberta Kuzmiča.

Zaradi obveznosti v mladi reprezentanci je manjkal Tomi Horvat, ni pa bilo niti Mihaela Rebernika, ki ga ne bo niti v prihodnje, saj mu je potekla pogodba, ki je na ravnici ne bodo obnovili.
Vsi tisti, ki so pričakovali nove obraze, so ostali razočarani. Za zdaj jih ni, toda vodilni možje kluba zagotavljajo, da zagnano iščejo primerne nove moči, več pa naj bi bilo znanega v prihodnjih dneh. Za zdaj je znano le, da na preizkušnjo prihajata dva hrvaška nogometaša, ki se bosta ekipi pridružila na današnjem prvem treningu.

Članki iz rubrike