Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
7 07.06.2019 14:30:36

Obetata se pravi POSLASTICI! Olimpija se bo na pripravah pomerila z DVEMA VELIKANOMA!

alesfevzer.com
Spomin na sezono 2018/19 še ni zbledel, že se bodo slovenski klubi začeli pripravljati na novo tekmovalno leto. Nogometaši Olimpije se bodo vnovič zbrali že čez teden dni, prva tekma pa jih čaka 11. julija.

Pred letom dni je bil klub iz Ljubljane absolutni vladar slovenskega nogometa, saj sta se v njegovi vitrini svetili obe lovoriki, toda kljub temu so se zmaji utapljali v kaosu. Igor Bišćan je izgubil službo, čeprav je bil najboljši tako v prvenstvu kot v pokalu, Milan Mandarić se je spet lotil iskanja novega trenerja, Ilijo Stolico pa tako najel tik pred začetkom priprav. Te so bile, kakršne so bile; glede na to, da je bil tudi Srb po nekaj tednih ob službo, bržčas niso bile ravno najboljše.

Letos zmaji niso absolutni vladarji slovenskega nogometa, a imajo vsaj mir. Trener je že znan, načrt priprav sestavljen. Safet Hadžić se bo z nogometaši vnovič pozdravil naslednji petek, potem bodo nekaj dni preživeli v Kranjski Gori, kakopak pa jih čakajo tudi prijateljske tekme. In vse glasneje se šušlja, da bosta vsaj dva nasprotnika sila ugledna in za gledalce več kot mamljiva. Tako naj bi se zeleno-beli 22. junija najprej pomerili z Dinamom iz Zagreba, 6. julija pa še s Partizanom iz Beograda. Kje bosta tekmi odigrani, ta hip še ni znano, a pričakovati gre, da bo Olimpija že v kratkem razkrila celoten načrt prihajajočih priprav.

Značke: olimpija, dinamo, partizan

Članki iz rubrike