Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 05.06.2019 09:52:35

Navijači Gorice 'UBILI' svoje nogometaše! Prepuščate se kockanju in pijači ...

Jurij Kodrun
Pristaši Gorice so razjarjeni.

Gorica je na najnižji točki v svoji dolgoletni zgodovini, prvič je izpadla iz prve lige. Navijači vrtnic so zaradi takšnega razpleta popolnoma razjarjeni, svoje bes pa so prenesli tudi na družabna omrežja. Skupina Utras Gorica je objavila odprto pismo svojim nogometašem, v katerem jih je naravnost 'ubila'. Obtožila pijančevanja, igranja iger na srečo. Prihranila je le Etiena Velikonjo, ga pohvalila in mu izkazala veliko spoštovanje. 

Zapis skupine Ultras Gorica objavljamo v celoti in brez kakršnih koli popravkov. 

"ZANIMA NAS... 


...od kdaj je v Gorici v veljavi praksa, da igralci vodijo klub in da lahko nek klan, ki ga sestavlja pet oziroma šest igralcev (tudi imena in priimki bodo prišli na dan ob pravem času), od katerih nihče v nogometu še ni dosegel ničesar, brez vednosti preostalega dela ekipe izvaja pritisk na Upravo oz. natančneje na predsednika kluba z namenom da le-ta odstavi glavnega trenerja (primer Mirana Srebrniča in Nermina Bašića)?

Kaj roji po glavi nekaterih posameznikov, ki po največji sramoti v zgodovini kluba in izpadu v drugo ligo, še isti večer pozabijo na blamažo pri kateri so aktivno sodelovali in jo s svojim neprofesionalnim in "jebivetrskim" odnosom do dresa in grba v navezi z nesposobno Upravo drugemu najtrofejnešemu klubu v državi tudi nakopali, ter se, kot da se ne bi zgodilo nič, sredi igralnice veselo prepuščajo kockanju in pijači? Že dlje časa nam je znano, da resnih finančnih vložkov s strani Hita na naslov kluba ni več, nismo pa si predstavljali da je zdaj del igralske zasedbe Gorice tisti, ki svoje "plače" vlaga v Hit.
MIMOGREDE FANTJE, VAM GRE PRI POKRU BOLJE KOT NA IGRIŠČU? KOLIKO JE PADLO?

Povsem druga plat iste medalje pa je denimo Etien Velikonja - edini v trenutni zasedbi Gorice, ki je v nogometu dejansko nekaj dosegel in ki navkljub temu s svojim odnosom do dela, dresa in kluba svetlobna leta prekaša "mladiče", ki bi morali "jesti travo" na treningih in tekmah. Igralec, ki na dan odločilne tekme svojega matičnega kluba v katerem je odrasel in naredil prve nogometne korake, dobesedno celo dopoldne zaradi ne ravno nedolžnih bolečin v trtici (od 9.00-13.00) preživi na Urgenci, a nato še isti dan povede svojo ekipo na igrišče in se na njem "ubija" od prve do zadnje minute. To je v prvi vrsti velik Človek in velik igralec, ki se (za razliko od nekaterih) lahko kadarkoli po mestu sprehodi z visoko dvignjeno glavo in ki bo vedno imel naše spoštovanje ter spoštovanje slehernega privrženca Gorice, saj si navkljub izpadu iz lige nima kaj za očitati (njegov učinek na igrišču v slabi polsezoni pove marsikaj napram učinku preostale ekipe tekom celotne sezone). Za razliko od nekaterih "profesionalcev" in bleferjev, ki so vešči izključno vrtenja jezika.
HVALA ETI - TRIBUNA VZHOD NIKOLI NE POZABI!

Gorica je za nas Svetinja in vsakomur, ki sta čast, ponos in pripadnost do tega dresa tuji, v Svetem klubu nima kaj iskati. Ne danes, ne jutri, ne NIKOLI! MI bomo za čast tega grba in dresa šli prek vseh meja, ker za ta klub živimo in smo se zanj pripravljeni boriti sleherni dan v letu.

PIČKICE IN HINAVCI, NIKAR NAS NE IMEJTE ŠE NAPREJ ZA NEUMNE IN NAIVNE, KAJTI TUDI NAŠE POTRPLJENJE IMA SVOJO MEJO!

NAŠA TRIBUNA - NAŠA PRAVILA

NAŠE MESTO - NAŠ PONOS"

Značke: gorica, navijači

Članki iz rubrike