Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
5 30.05.2019 22:58:34

Safet Hadžić z nastopom, ki bo še dolgo odmeval. TO JE VSE, KAR IMAMO, TRPEL SEM ...

Martin Metelko
Olimpija je prišla do šeste pokalne lovorike v samostojni Sloveniji.

Glavni junak je bil kakopak Stefan Savić z dvema zadetkoma, strokovnjaki pa so prepričani, da je s pravo taktiko pot do uspeha tlakoval prav nekdanji dežurni gasilec in zdaj dolgoročni trener Olimpije Safet Hadžić.

Strokovnjak na klopi zeleno-belih je bil kakopak skromen v svojih izjavah po tekmi, ko je v studiu Sportkluba v Celju razlagal, kako je s klubom prišel do prve lovorike v karieri.

"Mislim, da smo odigrali dobro tekmo. Maribor je bil dober nasprotnik, ves čas so nas pritiskali. V pravem trenutku smo zabili gola in tekmo odločili v svojo korist."

Situacija pri Olimpiji seveda ni rožnata. Ne kar se tiče kadra, ne kar se tiče kontinuitete. "To je vse, kar imamo. Veliko je poškodb. Sam sem trpel 90 minut, moji fantje pa so odigrali sijajno tekmo. Mislim, da gre lovorika zasluženo v Ljubljano. Po resnici povedano, smo vsi skupaj zelo trpeli. Nismo pričakovali takšnega pritiska, a zdržali smo. Vsa čast fantom."

In kaj osebno pomeni lovorika strategu Olimpije? "To je moja prva lovorika, ki je velikega značaja. Kaj pomeni zame, za mesto, za igralce? To je zanje in za moj štab. Sam sem le del mozaika v tem sistemu. Vsem moram čestitati, tudi predsedniku in ostalim v klubu," se je znova zahvalil vsem ostalim. Toda to je bil predvsem prelomni večer Safeta Hadžića.

Članki iz rubrike